torstai 4. kesäkuuta 2015

Pop Up näyttely runofestareilla

Meitsillä on pieni pop up näyttely. Jee! Pääsin mukaan Annikin runofestivaaleille. Näytillä on ainakin lasten runopeitot (kuva täällä ja täällä). Ajateltiin, että sopivat teemaan vaikkei runot omia olekaan. Myös muita tilkkutöitäni tulee näytille, mutta huomenna vasta selviää että mitä. Sen lisäksi muutama käsin kirjomani pöytäliina jää pitkästä aikaa ulkoilemaan ihmisten ilmoille.

Runofestareilla on muutenkin näytillä käsitöitä, koska Valkeakoski-opisto on vahvasti mukana menossa. Pääpaino on perinteisillä/folk lore tyylisillä töillä. Huomenna testiasennuksessa selviää mullekin enemmän mitä muilta on tulossa näytille.

Jos kaipaatte lauantaihin korkeakulttuuria kodikkaan puutalokorttelin sisäpihalla Tampereella niin käykää ihmeessä katsastamassa! Säänkin pitäisi suosia tapahtumaa. (Toivottavasti, koska ainakaan kirjotut perinnekalleusliinat eivät sateeseen jää.)

Koitan parhaani mukaan muistaa ottaa kameran mukaan huomenna testiasennukseen ja/tai lauantaina varsinaiseen tapahtumaan, että saisin blogiinkin vähän kuvia tapahtumasta (tai siis mun töistä). Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti