keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kun on aikaa...

niin saa jotain aikaan! Kumpikaan muksuista ei ollut tänään päivällä kotona, joten mulla oli aikaa lyhentää omaa tehtävälistaani. Sain kysyttyä ikkunatarjoukset varmaan seittemältä eri ikkunatoimittajalta, kirjotin 2 juttua tilkkulehteen (saa nähdä julkastaanko), kävin läpi lasten syys ja talvivaatteita (juuri mitään ei tarvii ostaa!) ja ompelin pitkästä aikaa. Alotin vihdoin yhtä tilaustyötä ja ompelin vähän (tai ehkä enemmän) omiani. Katsoin rauhassa läppäriltä kisoja kun touhusin. Uhrasin jopa päikkärit tähän tehopuuskaan...

Aikasemmin sain jo valmiiks yhden pikkupeiton. Se piti tikata loppuun, että sain vaihtaa paininjalan tilausompeluhommiin. Tähän pikkupeittoon kokeilin puujäljitelmän tikkaamista. Vaatii ehkä vähän harjotusta... Tosin mietin kyllä tossa illalla, että miks puujäljitelmää pitäis yleensä tikata. No, tuli kokeiltua ja peitto on nyt ainakin valmis. Täytyy tässä varmaan satsi toimittaa eteenpäin, että saan vaatehuoneeseen tilaa. Tässä on paidoista muut paitsi nallet ja oranssi kantin pätkä.


Takana jälleen uniseks kissoja ja hiiriä.


Viiripeiton piti alunperin olla isompi kuin mitä siitä tuli. Jäi aika monta blokkia ylimääräiseksi. Tein niistä tänään toisen peiton. Vähän piti jatkaa reunoista, mutta tämäkin pinta on nyt valmis. Arvakkaas miten tikkaan? Saattaa tulla lisää lippuja. valkoset saumat hohtaa ruskeaa lattiaa vasten, mutta onneks ei noin pahasti vanun päällä... Tälle taitaa olla vastaanottaja ihan ulkomailla asti.


Tilkkulehden jutut on blogin lukijoille varmaan tuttua kauraa, mutta koska blogilla ei ole niin montaa lukijaa niin ajattelin kirjottaa ihan paperillekin. Huomenna ois työhaastattelua.

1 kommentti: