keskiviikko 12. elokuuta 2015

Templaatit

Aikasemmin mietiskelin, että millähän sitä juoponpolkua ja omenankaraa lähtis tekemään. Tehdäkkö pahvista templaatti vai ei? Isosta Ameriikasta tilaaminen kun käy vähän kukkaron päälle. Hain jopa Mr. solun isältä palan akryyliä/pleksiä ennen kun mietin, että millähän sitä sitten työstää siististi. Kyllähän sitä sahaa joo, mutta että siistiä ja symmetristä... Mutta onneks tuli mieleen, että mullahan saattais olla friend in right place. Siispä; puhelu, näperrystä, pari tekstaria ja pari päivää ja tadaa!


Nyt on vesileikattuna apple coree, drunkards pathia, simpukkaa ja hämärä iso kaari. Kaarta en kyllä edes tilannu, en tiedä oliko se vaan paketin "pohja", mutta sitä kun tässä katselee niin siinähän on vallan hienoa erilaisesti kaareutuvaa reunaa tarjolla. Säilytän siis senkin. Nyt pitää varmaan sit mennä ostaan se pieni leikkuri, että voi leikellä näiden ympäriltä. Ja sit toivotaan, että silmät ristissä piirsin sen verran hyvin, että palaset sopii toisiinsa...

Kangaskeijukin kävi. Tuo kuvassa näkyvä sinipohjainen kangas on Windham fabricsin 30's reproduction kangasta. Mä oon niiiiiin kuolannu netissä niitä 30 luvun repro kangaspaketteja ja sit mä löysin tota Eurokankaan palalaarista! Kiva kun käy tuuri! (Toki ottaisin mielelläni sen tuurin vaikka lotossa...) Sitä ennen pelastin jo alimmaisena näkyvät vaaleanpunaisen ruutukankaan ja vaalean kukkakankaan. Siihen kierrätyssettiin iskin sitten vielä vanhoja tyynyliinoja (keltaruutu, mintun vihreä isompi ruutu, vaalenapunainen raita ja punainen pikkukukka) ja muutamaa muuta ostokangasta. Tästä vois sitten lähteä yrittämään tota ompunkaraa. Tuo ruskehtavaruudullinen on vielä harkinnassa. Riippuu vähän kuinka vaaleaa pintaa näyttää tulevan yleisilmeeltään. Ilmeisen vaaleaa kyllä, koska ruutukankaita on noin paljon. Ja niin siistiä, että nyt mä voin tilata minkä vaan mallinteen keksin läheltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti