lauantai 29. elokuuta 2015

Vanhojen loppuja ja uusia alkuja

Katselin tuossa yhtenä "vapaapäivänäni" vaatehuoneen kaaosta. Alko näyttää siltä, että lahjotuspeitot vie turhaa varastotilaa. Jouluunkin on enää hetki aikaa, joten lienee aika lähettää 8 pientä peittoa maailmalle. Ensi viikolla laitan viestiä neuvolaan, että koska voisin tiputtaa paketin sinne. Saavat sitten jakaa tarvitsijoille jouluksi tai sitä ennen. Tuleehan niitä tietty lisää heti kun saan jostain vanua... Tässä ne nyt on. Kaikki tänä vuonna valmistuneet lahjapeitot pestynä, laputettuna ja valmiina uusiin koteihin. Noin paljon kierrätettyä materiaalia!


Kierrätysteemalla alotin tänään myös kaksi uutta projektia. Pääsin VIHDOINKIN kokeilemaan uutta omenankaratemplaattia. Hyvin toimii. Tässä hätäinen kokeiluni silittämättömänä suoraa ompelukoneesta. Iltaa pitänee uhrata palojen leikkuuseen. Ai että kun on helppoa rullailla leikkurilla muotin ympäri. Ei edes tarvii ostaa pienempää leikkuria sitä varten. Kulmissa pitää olla tarkkana jos ei halua haaskata kangasta yhtään, mutta muuten iso leikkuri kiertää pleksiä vallan mainiosti.


Tässä toinen aloitus. Uskokaa tai älkää, tästä tulee vielä jonain päivänä jotain Suomen suveen liittyvää. Kierrätystä kai tämäkin, koska kaikki suikaleet on jämäpaloja.


Kauheesti tekis mieli neuloa pitsistä hartiahuivia. Pitäis vaan keksiä hyvä ja eikovinkallis lanka sitä varten. Markettinovitat alkaa pänniä... 2 kommenttia:

  1. Sää se jaksat näpertää. :-)
    Mulla on joku inspiksen puute. Pitkään aikaan en oo saanut aloitettua yhtään käsityötä, tai ees korjattua vaatteita. Pelkään, että kun se inspis sitten iskee, niin homma menee liiallisuuksiin ja saan niskan jumiin.

    VastaaPoista
  2. Mulla taas inspis on todellakin löytyny. Nyt vaan ärsyttää kun en millään ehdi toteuttaa kaikkea. Vanhoista farkuista olis pään sisällä ainakin tulossa vaikka mitä! Sitä odotellessa.

    VastaaPoista