lauantai 22. syyskuuta 2012

Lahjakasseja

Nyt on kyllä askartelumopo lähternyt käsistä pahemman kerran. En mä ikinä askartele! Nyt jo monta päivää putkeen... Tänään sain vihdoin inspiksen kokeilla tehdä lahjakasseja tapettien palasista. Sen lisäksi tein vielä pari tulitikkuaskin koristelua. Nyt on askit loppu...


Kuitutapetti osottautu aika hyväksi kassimateriaaliksi. En tiedä miksi en ole ennen kokeillut, mutta enää ei kyllä tarvii ikinä ostaa lahjakasseja! Näistä tuli tosi hienoja. Kantokahvoiksi laitoin mitä nyt naruja laatikossa sattu oleen. Vähän katsoin värejä jos sopis. En tiedä uskaltaako tohon pitkulaiseen kassiin mitään painavaa pulloa laittaa. Tuo kuitutapetti on vähän kangasmaista, ja koska pohja on vain liimalla kiinni niin en ehkä ihan luota. Jotain muuta kuitenkin se saa vielä sisäänsä. Tänään ähersin noita ei niin jouluisia tikkuaskejakin. Aivosolu on hulluna kukkasiin!

Jossain vaiheessa, kun taas saa inspistä ja ehtii, pitää kokeilla kasseja sanomalehdestä. Hyvin kasseina nuo tapetitkin kierrättää, mutta mainoslehtiä on laatikko pullollaan monta kertaa viikossa. Pitäis myös noita askeja koristella sanomalehdellä... Kasseihin pitää varmaan laittaa pari-kolme arkkia sanomalehtipaperia päällekäin varmuuden vuoksi. Voisihan ne lahjat vaan kääriäkin noihin palasiin, mutta kasseilla on enemmän elämää kun niitä harvoin raaskii heittää heti roskiin. Yleensä menee aina kierrossa seuraavaan paikkaan, toisin kuin lahjapaperit.

2 kommenttia:

  1. Pullolle tarkotettuun kassiinhan vois ommella jostain turhasta kankaasta sisuksen. Sen ko liimais hyvin kii reunoilta ja laittais vielä vaikka kantonarun siittä läpi, ni ei tarttis pelätä että pullo tullee kassista läpi. Ja sanomalehdestä tehdyn kassin vois päällystää kestävämmäks kontaktimuovilla, sitä vois vaikka ommella liimaamisen sijaan. Mut se siittä ekolokisuuresta sit.

    Neuvon muuten ottamaan pois kommenteista ton "todista ettet ole robotti" -jutun. Saat enemmän kommentteja ilman sitä (meinas äsken hermo mennä ko kolme kertaa piti toristella, ei niistä saa selvää). Tietty sit kannattaa laittaa takasin jos ruppee saamaan roskapostia, mut mää en oo ainaka ikinä saanu. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä, käynpäs kurkkaamassa kommenttiasetuksia. Ainakin kokeeksi poistan tuon robottijutun, vaikka suurin osa "lukijoistani" taitaakin tällä hetkellä olla niitä...

    VastaaPoista