torstai 19. joulukuuta 2013

Eläinten matkassa

Täälä taas arkielämän sietämätön raskaus, hei. Tänään iski tissitulehdus. Tai yöllä jo tunsin, että nyt on tukossa, mutta iltapäivällä nousi kuume. Kuumeen puolelle ei oo ennen lipsahtanukkaan, vaan ennen oon selvinny eteenpäin kotikonsteilla. Nyt piti sit soittaa päivystykseen ja hakee antibiootit. Herkkua. Tuttu myyjä apteekissa totes, että ompa kunnon kuuri, siitä menee sit vatta sekasin. Reipasta ripulia odotellessa sit seuraavaks. Noh, jouluna voi sit varmaan syödä mitä vaan ja kuinka paljon vaan, jos on kerran suora putki läpi...Pikkukakkonen on alkanu nukkuun alkuyön ihan hyvin, mutta aamuyöstä syö edelleen parin tunnin välein. Sillä nousee paino varmaan kilon viikossa tätä menoa. Imettäminen on vaan ihan karmeeta varsinkin nyt ekstrakipeellä tissillä.

Joulusiivousta tehtiin eilen. Matot puuttuu vielä sisältä. Vaihturimatot odottaa kesän jälkeen pestynä vielä varastossa. Joululiinat on silittämättä jne. Ruuanlaitto jää tänäkin jouluna pääasiassa äidin hommaksi, kun ollaan porukoilla aattona. Tänä vuonna en oo edes ehtiny auttaa leivonnassa. Kerran tehtiin niitä pipareita... Noh, on tässä vielä pari päivää aikaa, jos vaikka olotila vähän kohenis.

Mutta sitten eläinten matkaan. Pikkusolulla on sellanen puinen eläinkuljetusauto, missä on erilaisia puisia eläimiä. Erityisesti lehmä on kova seikkailemaan. Otin sen seikkailuista kuviakin. Näitä ei siis ole lavastettu. Pikkusolu on kyllä saattanut avittaa lehmän matkustelua hiukan. Kuvaaminen on välillä ollut erityisen haasteellista, mutta toivottavasti seikkailut välittyy näistä kuvista.


Lehmä hoitolaukussa.


Lehmä pikkusolun housuissa.


Lehmä legojen kanssa rinksalla muovikassissa.


Lehmä sohvalla.


Lehmä legolaatikossa.


Kissa on vissiin ottanu mallia lehmän seikkailuista. Tässä se on turvakaukalossa... Kameli ja kirahvi ei ainakaan oo vielä päässyt ulos siitä kuljetusautosta...1 kommentti:

  1. Vähäks hauska lehmä! :-D
    Tissitulehdus ei kyl oo hauskaa. Paranemista siittä sit.

    VastaaPoista