torstai 12. joulukuuta 2013

Toinen lapsi vie unet

Ekan muksun kanssa ei haitannu jos yöllä ei saanu nukkua. Se nukku päivällä kuitenkin ja sit pysty itekin nukkuun. Tän toisen kanssa on vähän eri juttu. Jos se ei nuku yöllä, niin sitten jää unet uinumatta, koska pikkusolua pitää viihdyttää päivällä. Eivät oo mukulat edes synkronoineet päikkäreitänsä. Eli, hivenen väsyttää, kun pienimmäinen haluaa seurustella aamuyöllä. Muutenkin vauva-arki on niin sanotusti iskenyt vasten kasvoja. Vähän niin kun kirjaimellisesti kun sain kunnon oksut päälle eilen illalla...

Eilen ehdin kuitenkin käymään kangaskaupassa hakemassa lisää pyjamakangasta pikkusolun pyjamaan. Nyt se pitää vielä pestä niin sitten pitäis saada housutkin tehtyä. Tänään äiti toi mulle kukkasia. Mahtavaa. Ei mistään erityisestä syystä. Hienoja ovat.


Tää blogi on tainnu tässä muuttua käsityöpainotteisesta blogista vauva-arjesta avautumisblogiksi. Koittakaa kestää. Kyllä ne käsityötkin taas kohta varmaan palaa elämään. Palaahan? Sillävälin pahoittelen jos vauvajutut tai väsymys ei kiinnosta. Ajattelen kuitenkin niin, että kirjottelen edes kuulumisia. Parempi niin kuin ei ollenkaan, eikös.

1 kommentti:

  1. Mua kiinnostaa hyvinki vauvajutut. Mut kyl sää sen varmaan arvasitki ko aina täälä huutelen...

    VastaaPoista