maanantai 23. joulukuuta 2013

Viimetingassa

Niin siinä vaan taas kävi. Vaikka kuinka ajoissa alottaa niin viime tingassa taas hoidetaan hommat loppuun. Ja sieltä ei-niin-tärkeät listalta jätetään hommia tekemättä... Viimeaikoina on tullu priorisoitua nukkuminen kaiken muun edelle, joten jouluakin laitan nyt. Tai siis nyt on blogitauko, mutta tässä vielä viritys jatkuu. Eilen oltiin mummilla auttamassa leivonnassa. Karjalanpiirakoita, pipareita, joulutorttuja jne. Tänään väänsin viimeistä lahjaa, kävin kaupassa hakemassa ristiäismekkoon nauhaa (varmuuden vuoks, kun en tiiä onko erikoisliikkeet joulun ja uudenvuoden välillä auki), illalla silitin joululiinoja pöydille, koristeet on vielä laatikossa, kuusi on hukassa ja pyykitkin pyörii vielä koneessa. No, se tehdään mitä ehditään ja loppu jää. Ainakin huomiselle...

Oon pikkuhiljaa saanu askartelut askarreltua joulua varten. Pikkusolun pyjama on edelleen resoreita vaille, mutta sitä nyt ei ollu joululahjaksi tarkotettukaan. Tänä vuonna onnistu taas yks lahja ylitse muiden. Saattaa olla, että joudun tekeen vielä itellenikin sellasen. Näytän sit joulun jälkeen mikä se on. Leikittiin lasten kanssa vähän yks päivä kangasväreillä. Tässä on näyte siitäkin projektista... Yllättävän hauskaa puuhaa. Toki pesuhuone piti vuorata paperilla aluks varmuuden vuoks. Vaikka kai se väri siitä lattiastakin ois lähteny, kun lähti aika hyvin raajoistakin.


Tuo meidän pienempi rikkaruoho kasvaa ihan valtavaa vauhtia. Piti tänään jo taas ettiä sille uusia isompia vaatteita. Onneks pikkusolulla oli paljon unisex kamaa niin ei tarvii kauppaan heti lähteä. Mutta joo, mä lähden tästä koristeleen kämppää ja laittaan pyykkiä kuivumaan. Rauhallista ja mukavaa joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvät joulut teijänki perheelle. Mullaki jäi viime tippaan, menin yöllä nukkumaan puoli 2 ja edellis yönä kolmelta. Silti on viälä hommaa aattoaamullekkin. :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että jollain muullakin venähti. Mä en kyllä ihan noin myöhään jaksanu...

    VastaaPoista