sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sisustusta

Jouluhan se sieltä jolkottelee. Päätin säästää siivoamisen ensi viikolle, jos vaikka maha jo kestäisi jotain ruumiillistakin työtä. Tähän saakka homma on edennyt lähinnä sängyssä lojuen. Toki siihen vaikuttaa sekin, että pikkukakkonen haluaa edelleen syödä yöllä kahden tunnin välein eikä oikein siinä välilläkään ole hiljaa. Kapaloa koitettiin eilen, mutta siitä tuli pahin huuto tähän asti... Ulkona ollaan jo käyty muutaman kerran.

Vaikka siivous vielä saakin odottaa niin koitan jotain hommia edistää. Vaihdoin ruokailutilaan jouluverhot (tai oikeestaan ne on talviverhot, koska joskus ne on paikallaan pitkälle kevääseen) ja kävin ostamassa punasia sohvatyynyn päällisiä. Ihan ikeassa poikettiin niitä hakemassa. En tällä kertaa jaksanu alkaa niitä väkertää. Varsinkin, kun ite tehden varmaan vetskarit ois maksanu melkein sen verran kun nyt valmiit pääliset.

Tässä ruokailutilan verho. Joulunpunaista, mutta silti sellasta, että voi roikkua kauemminkin.


Hoksasin vähän myöhään ottaa ennen kuvan näistä tyynyistä. Kutakin on sohvilla lojunut 2 kpl. Keräilyerä kaikenvärisiä ja tyylisiä tyynyjä. Ahkerassa käytössä ne on kyllä ollu sekä sohvalla nukkumisessa että lattialla painissa. Paini siis lähinnä pikkusolun harrastus...


Ja tässä pino uudistettuja mehevän punaisia tyynyjä. 


Ristiäiset on meillä heti kohta joulun jälkeen, joten vähän niitä silmälläpitäen tätä sisustamista nyt harrastan. Saa mennä sit samoilla siivouksillakin. 

2 kommenttia:

  1. Kiva verho ja kivat joulutyynyt. Noihin tyynyihinhän voi vaikka aplikoida jotain sit ko kaipaa vaihtelua ja jaksaa taas tuunata. Nimi on ilmeisesti päätetty ku on jo sovittu ristiäisetkin? :-)

    VastaaPoista
  2. Nimen arvonta on edelleen suorittamatta. Viime tippaan taitaa jäädä. Mulla on kyllä ehdotus, mutta Mr. solulta on vaikea saada ulos muuta mielipidettä kun "ihan sama" ja se ei nyt tässä kyllä kelpaa. Ristiäispäivän varasin, koska sisko on rajallisen ajan Suomessa joulun aikaan :)

    VastaaPoista