sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tammenterhopyjama

Vihdoinkin sain valmiiksi sen kauan vailla resoreita olleen pikkusolun pyjaman. Juuri parahiksi. Pikkusolu oli viimeyönä ekaa kertaa yöllä ilman vaippaa. Ei koko yötä, mutta yli puolet. Haalarin kanssa on vaikeampi käydä potalla keskellä yötä, joten pyjama erillisine housuineen tulee nyt tarpeeseen. Pikkusolu on alkanu heräillä muutaman tunnin unien jälkeen ja jos sen käyttää sillon potalla niin loput yöstä se on kuiva. Vaipan voi siis jättää varikkokäynnin yhteydessä pois. Aina se ei kuitenkaan pissahätään herää, joten vielä ei uskalleta jättää kokonaan vaippaa pois. Mutta edistystä kuitenkin. Ja luulisin, että kivempi nukkua ilman sitä megapakettia.

Tässä näitä tammenterhoja. Laitoin mustat resorit joka puolelle. Kangasta oli sen verran naftisti, että laitoin resorin myös housujen kaulukseen. Bonusta taas siitä, että nämä vaatteet ei ole sinisiä tai punaisia. Unisex.


Kauluksen tein samaan tyyliin kuin ponitunikassa. Tällä kertaa en edes yrittäny saada risteyskohtaa keskelle, vaan tein tosi muodikkaasti sen vähän toiselle sivulle. 


Hyvin vaikuttais uni näissä maistuvan. Mahtavaa, kun ehti edes vähän taas ommella. Ai niin, sain muuten joululahjaksi lahjakortin kangaskauppaan. Juuri siihen, mistä tämäkin kangas on haettu. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti