Tällänen siitä sit tuli. Tässä ohjeessa on normi mokkapalaohjeeseen verrattuna vähemmän jauhoja ja enemmän kaakaojauhetta. Maito on korvattu vedellä. Ei siis mitään huikeeta muutosta.
Makutestin tulos oli, että kinderkakun pohja on mehevämpi kuin mitä mun mokkapaloissa yleensä. Saattaa siis olla, että teen jatkossa aina pohjan tällä ohjeella. Pitää vielä koittaa miten tämä käyttäytyy pakastuksessa ja sen jälkeen. Mutta kertokaas nyt viisaammat leipurit, että mistä johtuu se, että leivospala halkeaa keskeltä kahtia? Siis niin, että päälikerros lähtee irti. Onko paistettu liian vähän? Taikina kohoili pellillä aika paljon, mutta lässähti loppua kohden. Johtuisko se "kerrosten erottuminen" siitä, että keskellä on ollu ilmaa paiston aikana? Onko tää nyt sit joku leivinjauhejuttu tai joku "älä sekota liikaa" tms? Onks muille käyny samoin minkään leivonnaisen kanssa?
Voikreemillä kuulostaa aika ähkyltä, mut piäni pala olis varmaan namia. Kyl mullaki leivonnaiset joskus halkeilee, mut en muista, että päälikerros olis irronnu. Ota kuva jos sillai viälä käy, joku voi osata sannoo kuvan perusteella mistä on kyse. :-)
VastaaPoista