tiistai 4. maaliskuuta 2014

Raitaa

Oltiin eilen taas päivällä liikkeellä ja pääsin piipahtamaan Tritexillä. Tarkotuksena oli hakea ihan perus raitatrikoota muutaman kuviollisen kankaan kaveriksi. Kumma kyllä perus raitaa on hankala saada kangaskaupasta. Eurokangaskin oli siirtynyt poikkiraidan sijaan pystyraitakankaisiin niiden värien osalta jota etsin, joten toivoni oli nimenomaan Tritexin varassa. Ja löytyihän sitä. Mustavalkosta ja ruskeamustaa tasaraitaa. Jotenkin toi ruskeamusta nyt iskee meikäläisen värihermoon oikein kovasti. Ehkä se muistuttaa suklaakakkua... Alko jo vähän harmittaa, että otin vaan vajaan metrin (kun en halunnu hamstrata...).


Pesin kankaat heti ja tänään jo leikkasin ekat palat. Pitää pojulle tehdä tiukempia potkuhousuja kun se potkii niin voimakkaasti, että kaikki housut on aivan rutussa. Toivottavasti ehdin pian ommella nämä palat yhteen.


Tässä vielä viimeisimmät pikkusukat. Nyt taitaa tulla vähän taukoa tähän  neulomiseen, kun ranne on vähän sitä mieltä, ettei sitä ihan tähän tahtiin tarttis harrastaa...


Pikkusolu menee aamulla pariks tunniks harjotteleen taas hoidossa oloa. Toivon, että ehdin tuhota vähän trikoita sillä aikaa. Voi kyllä olla, että pikkukakkonen vie kaiken huomion. Meidän poika kun pisti sitten hurjassa 3 kk iässä hampaita tulemaan. On pari päivää ollu aika kitinää. Yks on jo läpi ja toivottavasti pian se toinenkin. Tissit tilailee juuri lippua kaukomaille... auts.

Tumppumysteeri muuten ratkesi. Äiti löysi tumpun yhden haalarin hihasta. Oltiin sitä sieltäkin varmaan 3 kertaa jo katottu, mutta onneks katto vielä kerran. 

2 kommenttia:

  1. Tumppumysteeri oli jännä, kiitos siittä! :-D
    Aikasinpa tosiaan tekkee hampaita. :-o

    VastaaPoista
  2. Alko meikäläistä mysteeri kyllä jo ärsyttää.Mut onneks löyty niin ei tarvii hankkia uutta.

    VastaaPoista