keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lisää risutöitä

Kun kerran risutöissä pääsin vauhtiin niin eihän se yhteen sydämeen jäänyt. Oli pakko pakertaa pari lisää. Tämä ensimmäinen päätyy siskon oveen, jos vaan kelpaa. Rusettina käytin jostain verhosta irrottamaani pitsiä. Sitä oli juuri sopiva pätkä. Oranssilla koristeltua tarjoan Mr. solun äidille. Rautalankavarastot alkaa huveta kun näitä värkkäilee.Nämä askartelut oli siis eilisen tulosta. Tänään on ollut vähän vähemmän tuottelias päivä. Pikkusolu oli yöllä tosi kipeä. Ei kuumetta, mutta jostain syystä huusi vähän väliä. Se sai särkylääkettäkin, mutta oli vissiin liian pieni annos, kun ei tuntunut auttavan ollenkaan. (päivällä sama annos auttoi tosi hyvin) Otin sen viereeni "nukkumaan", mutta aluksi ei edes suostunut makaamaan paikallaan kuin sylissä. Silittelyllä ja paijaamisella sain sen vähän rauhottumaan ja sitten pitikin mennä syöttämään pikkukakkosta. Mr. solu siirtyi pikkusolun viereen ja minä viihdytin puoli viidestä alkaen pikkukakkosta. Sillä on aika aikaset aamut. Kuuden paikkeilla sain pikkukaverinkin nukahtamaan noin tunniksi vielä. Aamulla laskeskelin, että taisin nukkua tunnin pätkissä noin 3 h yön aikana. Päivällä sain koomattua ehkä 3 h lisää. Yllättävän pirteä olo siihen nähden nyt, mutta toivottavasti tämä yö menee kaikilta ihan omissa sängyissä. Pikkukakkosellekin saa kohta alottaa perunaa ja toivon, että sillä sais vähän pidempää syöttöväliä öiksi. Pikkusolu taas oli lähes normaali iloinen itsensä aamulla, mitä nyt vihreetä räkää tulee nenästä. Epäilin yöllä jo korvatulehdusta, kun oli niin itkuinen, mutta ei sit vissiin tälläkään kertaa sitä.

Iltapäivällä käytiin ideaparkin tasauspäivillä. Mukaan tarttui pikkusolulle lenkkarit ja sandaalit. Pitäis mennä ainakin alkukesän. Toivottavasti. Ei ollu kovin kalliit, mutta on toi lasten kenkien ostaminen jotenkin salatiedettä. Saappaat ostettiin viimeviikolla, kun siihen mennessä ainoot sopivat kengät oli kuomat. Ja niitäkin siis 1 pari. Nyt on vähän enemmän vaihtoehtoja kelien mukaan, vaikka se kevät nyt näyttääkin olevan peruttu... Itselleni ostin pipon, kun oli niin kivaa pöllökangasta ja Mr. solu löysi pari t-paitaa. Näillä tänään, hyviä öitä kaikille.

3 kommenttia:

 1. Perunaa pikkukakkoselle! Joko se ruppee olemaan pualivuatias!?! Kauheeta ko aika mennee äkkiä!
  Voi sua raukkaa, kyllä on raskasta ton nukkumisen kans. Toivottavasti ens yä mennee paremmin.

  VastaaPoista
 2. Nii ja hianoja noi sun sydämmes. :-)

  VastaaPoista
 3. Vasta tässä kohta tulee 4 kk täyteen pikkukakkosella, mut ne kysy jo 3 kk kohdalla neuvolassa, että joko oon antanu jotain... Siinä kyl vähän katoin pitkään, että eikös se suositusraja oo 4 kk. Ajattelin sillai pikkuhiljaa alkaa sen kanssa harjotteleen. Ainakin pikkusolun kanssa meni hyvin kun alotti tosi pienillä määrillä siinä 4 kk aikaan.

  VastaaPoista