torstai 17. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Hih, meinasin vahingossa kirjottaa päänsisäistä...

Tänään oli taas pieni askarteluhetki. Tadaa, syntyi pikkuinen pääsiäispupu. Mun "rairuohoni" on kyllä aika huonossa hapessa vielä. Vasta osa vihanneskrassin siemenistä on itäny. Noh, ompahan niille keltasille tipuille tilaa temmeltää... Pupu varmaan liittyy seuraan ruohoastian viereltä.


Nyt on taas muutama päivä menny rampatessa ja rempatessa. Mr. solun veljen kämpässä on täys räjähdys päällä. Jos edistymistä mitataan uuden pinnan syntymisellä niin sielä ei oo edistytty yhtään. Pitäis joskus ehtiä päivällä käymään, kun ei iltamyöhällä viitti naapurin seinän takana kovasti rapsutella. Tänään illalla kävin tapetoimassa oman veljeni seinää. Se jatkuu huomenna. Iltapäivällä oli pakko hoitaa pakollinen kauppareissu, mutta koska pääsin sinne yksin (jahuu!) niin aikaa jäi myös istutuksille.

Ne mun pavut ei itäny, luovutin. Ilmeisesti on mahdollista kastella liikaa... Istutin nyt muutaman uuden, mutta näistä en kyllä kovasti odota mitään. Nää on niitä papuja mitä omasta maasta säästin viime syksynä istutustarkotukseen, mutta parhaat meni jo siihen ekaan yritykseen... Koitan nyt olla kastelematta niin paljon niin katsotaan nyt... Maissit taas kasvanu ihan kauheesti. Mä istutin niitä jo omiin ruukkuihinsa. Niillä oli ihan tosi pitkät juuret jo. Voi olla, että istutin ne liian aikasin ja sitten ne ei viihdy tuola kasvimaalla. Oon kyllä käyttäny niitä jo ulkona pari tuntia päivässä, että vähän karaistuis. Auringonkukkiakin istutin lisää, kun niistä iti vaan yks.


Pikkusolu oli mun kanssa istuttamassa. Tässä on sen istutukset. Katotaan kuinka kasvaa.


Hyvää pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hianot istutukset Pikkusolulla! :-D
    Mää en tajua, miten voin olla näin saamaton, en oo viäläkä saanu kylvettyä kukkien siämeniä. Rairuahokin jäi laittamati...

    VastaaPoista
  2. Pikkusolu niin antaumuksella toi noita "siemeniä" ruukkuun... Sain äitiltä lisää siemeniä, pitänee niitäkin kohta iskeä multiin ja maihin.

    VastaaPoista