torstai 3. huhtikuuta 2014

Kuvia ulkoa

Pahoittelut blogihiljaisuudesta. Mr. solun veli osti nyt sen kämpän ja mä oon ollu sielä auttelemassa tapettien poistossa jne. Ei oo ehtiny bloggaan (ei oo oikein ollu mitään blogattavaakaan rempan johdosta), kun käytännössä mun avunanto alkaa illalla kun pienin mukula menee nukkuun. Eli kasilta lähtö ja noin klo 11 viimeistään takasin kotona. Ei oo ihan kauheesti aikaa sielä raksallakaan riehua, mutta parempi kun ei mitään. Tänään on sen homman suhteen rokulipäivä. Huomenna sit yritetään mennä jo iltapäivällä. Otetaan muksut mukaan ja pidetään piknik siellä tyhjässä kämpässä samalla kun irrotellaan tapetteja seinästä. Mikä muka vois mennä vikaan? (Juurikin tällä hetkellä pikkusolu pitää ihan uskomatonta showta sängyssä. Sielä se kiljuu ja päristää. Varmaan on puoli sänkyä märkänä kuolasta jo... Toistaseks vielä pysyny sielä sängyn puolella.)

Yhtenä päivänä ehdin käydä vähän ulkona käppäilemässä kameran kanssa. Ei tuola ulkona vielä kovin värikästä ole. Jotain hauskaa kuvattavaa kuitenkin löyty.


Matkalla jonnekin?Hauskaa kuinka eri sävyinen sininen taivas näissä kuvissa on. Enpä oo ennen tullu ajatelleeks. Muistaakseni otin kuvat eri ilmansuuntiin.


Tämän pienen väriläiskän löysin. Kohta on taas jo kesä!


Meidän vierestä on hakattu puita. Tiiättekö sen vasta kaadetun puun hajun? Ai kun on hyvä. Tukit on tien vieressä pinossa ja siitä bongasin tälläisiä helmiä. Kauniita auringossa.

Jos vaan muistan ottaa kameraa mukaan jossain vaiheessa sinne raksalle niin voin väläyttää millasta hommaa sielä on. Paljon on tehtävää ja valmista pitäis olla tän kuun aikana... Voi olla, että tässä kuussa ei tuu paljon käsitöitä tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti