torstai 10. huhtikuuta 2014

Vaateöverit

Arvakkaa missä tänään käytiin.


Reimalla. Poistopäivässä... Överiks meni oikein olan takaa. 

Oltiin reissussa koko porukka. Lähdettiin aamulla aikaseen kohti Kankaanpäätä. Perille kun päästiin niin oli taas perus kiirefiilis, vaikka varasto oli tällä kerralla paljon tyhjempi ihmisistä kuin viimeksi. Iski hirvee hamstrausmoodi. Olihan sielä ihan edullistakin...ehkä just siks. Pääsi pieni kämmi käymään kokojen kanssa, kun seuraava koko 92n jälkeen onkin 98 eikä 104 niin kuin olin jossain vaiheessa elämääni päätellyt. Noh, ei siitä varmaan suurta murhetta tule, koska esim takeissa ero noiden kahden välillä ei ole suuren suuri. Ehkä tulee vaan enemmän käyttöä noille 104 kokosille tavaroille. 

Harmillisesti tällä kertaa parempi tarjonta ois ollu tehtaanmyymälän puolella, mutta menin sinne tietysti vasta varastohallin lompakontyhjennyksen jälkeen. Puuttuvia osia paikkailin sit kuitenkin tehtaanmyymälän lompakontyhjennyksellä. Nyt heti tänään alkoikin sitten vaatteidenostolakko, joka voi kestää helposti pari vuotta tällä varastolla... Matkalla myös totesin, että alkoi myös reissulakko. Aikasemmin oon jo sanonu, että en lähde muksujen kanssa lentokoneeseen. Nyt en enää lähde autoonkaan perus kauppareissua pidemmälle...

Mukaan lähti tällä kertaa:


Sisävaatteita. Lähinnä pikkukakkoselle poikamaista kamaa. Osa bodeista ja housuista oli 1 e/kpl, unihaalarit oli 8 e. Loput oli jotain siltä väliltä, kuitissa luki 50-68 % alennuksia. Hyväksi havaitut collarit taas uudessa koossa, yöpaita/mekko pikkusolulle ja sorruin myös tollasiin UV vaatteisiin molemmille lapsille ens kesäks kun halvalla sai. Yhdet syyskengät myös tarttui pikkusolulle (tosin ajattelin, että tumman punasta voi käyttää myös pojalla myöhemmin jos sopii jalkaan sopivana vuoden ajankohtana).

Kiireestä (ehkä näennäisestä) johtuen en ihan hirveästi ehtinyt penkomaan unisex tavaraa. Ei sitä kyllä kovasti taida tarjolla ollakaan... Sisäkamojen lisäksi hankin 2 kpl toppatakki-toppahousut settejä pikkusolulle (housut oli kyllä mustia, kun piti ostaa erikseen, joten menee myös toiselle) seuraaviksi pariksi talveksi. Kukkaa ja sydäntä on takkien kuvioissa. Takit on reimateciä ja oli 35e/kpl. Toppahousuja ei ollu poistopuolella ollenkaan, joten niitä piti täydentää tehtaanmyymälästä. Näistä yhdistelmistä tuli mun makuun vähän turhan kalliit, mutta nyt on myöhästä katua. Takki ja housut on siitä kätevät, että takkia voi käyttää erikseen ja siihen voi yhdistää sopivat housut jos jotkut alkaa käydä pieneksi tai on likaset. Yhdet ylimääräset (pinkit) toppahousut tuli itselle ja yhdet kaverin muksulle. Ens talveks otin myös toppahaalarit 35 e. On sitten aina kuivaa päälle, ja varavaatteet jos vaikka muksut meneekin päikkyyn jo ens talven aikana.

Alla ens talven takki ja housut.


Ja tässä sitä seuraavan talven takki ja housut. Toivottavasti koko sopii. 


Toppakamojen lisäks ostin vielä välikausiasun molemmille muksuille ja yhdet ylimääräset välikausihousut unisex harmaanruskeana.

Kiitos myös Kankaanpään tutuille vieraanvaraisuudesta. Käytiin piipahtamassa eväs ja vessatauolla ennen kotiinpaluuta. Mr. solu kävi myös fiilistelemässä Niinisalon sotkussa. Meidän piti ottaa sieltä munkit mukaan, mutta siviileille ei niitä mukaan myydäkään. Me oltiin just syöty jälkiruokineen päivineen, joten mulle ei vaan mahtunu munkkia mahaan sielä paikan päällä, varsinkin kun ne oli tosi isoja. Totesin sit, että pitäkööt munkkinsa... 

Sitte kurvattiin vielä lidlistä hakeen juoksutrikoita sekä itselle että siskolle (joka kärvistelee mukavan oksutaudin kynsissä parhaillaan eikä lähde kauppaan). Mä oon jotain kuntoilua tässä yrittäny virittää käyntiin. Jos vaikka ne housut tekis musta juoksijan? Kääk. Mikä_määrä_kamaa. Rahapussikin laihtui mukavasti, vaikkakaan ei tietty niin paljon kuin normihinnoilla... Lähdenkin tästä parantelemaan ostosmorkkista ja siivoilemaan tilaa uusille vaatteille...

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Johan on vaatetta! Mää en ossais ostaa paria talvee etteenpäin. :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, en tiiä oliko tää nyt kovin järkevää... Ei ollu järkeä mukana tällä matkalla. Myyn sit pois jos ei sovi... Eiköhän ne jollekin kuitenkin käy joskus.

    VastaaPoista