keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kameli katkesi

En ole kadonnut maanpäältä vaikka blogissa vähän hiljasta on ollukin. Nyt on taas tullu iltasin sujahdettua mukavampaan olotilaan; koomaan. Pikkukakkonen on päättänyt, että aamu alkaa viimeistään klo 6. Tällä viikolla aamu on alkanut myös klo 4:30. Siihen aikaan en kyllä oo suostunu heräämään, mutta siinä kun koittaa huutavaa mukulaa painia takasin höyhensaarille 45 min niin sitten yllättäin ei enää itteä nukutakaan. Päivät ja illat menee siis kevyesti puolilla valoilla, tai kokonaan ilman valoja... Valvomisen lisäksi myös pesula on jälleen ollut täydessä pyörityksessä. Pikkusolu on nyt alkanu pissaan sänkyynsä ihan hirveesti. Se on ollu ilman vaippaa jo yli puoli vuotta, mutta nyt on pahimpina öinä pitäny vaihtaa lakanat kaks kertaa. Onkohan viime viikolla yhtään yötä, että ei ois aamulla viimeistään ollu lätäkkö, vaikka kaikki hommat tehdään samalla tavalla kun viimiset puoli vuotta. Nyt siis katkes kameli ja vaippa meni takasin. Harmi vaan, että taitaa mukula osata jo riisua ittensä siitä paketista... Voi siis olla, että pesula pyörii täydellä teholla edelleen.

Käsitöitä en oo juuri kerenny tekeen, ainakaan valmiiks asti. Yhden työn sain tällä viikolla loppuun. Sain vihdoin ja viimein valmiiks nallekankaasta vauvan peittoon pussilakanan. Tyynyliinojahan tehtailin jo aikasemmin. Taustakankaaks hain valkasematonta puuvillaa. Toi nallekangas on kyllä edelleen ihan super söpöä. Tämä menee pakettiin tyynyliinan seuraks odottamaan käyttäjän syntymistä.


Mulla kun ei oo kovasti keskeneräsiä käsitöitä (muuta kun nurkat väärällään) niin ajattelin taas opetella jotain ihan uutta. Tästä lähtee kuulkaas salomonin solmut. Novitalta kattoin ohjeet. Ei pitäs googlettaa mitään käsitöihin liittyvää, kun aina löytyy jotain mitä ei oo ennen tehny. Nytkin on muutama uus tekniikka/projekti hautumassa tän lisäks. Tota lankaa on ainoastaan 1 kerä joten saa nähdä kuinka pitkälle sillä pötkii. Sain tän läksiäislahjaks kun jäin töistä äitiyslomalle, joten on kyllä jo aikakin, että sille löytyy käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti