perjantai 21. joulukuuta 2012

Siivotakin pitäs

Juuri niin. En vieläkään ole saanut siivottua. Muutaman maton sain vietyä ulos kuistille. Ja järjestin taas vuoden paperit. Tähän esisiivoukseen menee kauemmin kuin siivoukseen. Nyt ei sit huvita ees siivota (ja pikkusolu nukkuu niin ei voi kaikkea tehdäkään), joten välttelen kaikkea järkevää tekemistä kirjoittamalla blogia.

Tänään tonttuilin ompelukoneella viimiset lahjukset valmiiksi. Vedin oikein huput koneiden päälle! Täytyy sekin kerran vuodessa tehdä. Eilen taas taistelin pitkän tovin saumurin lankoja vaihtaessa. Se ei enää mee kun strömsössä. Ennen meni yleensä aina putkeen, nyt siis yleensä ei. Lieneekö vauhti lisääntynyt ajan kuluessa...

Pikkusolulle laitoin pakettiin hammasharjasta alkaen kaikkea mahdollista. Lähdin siitä, että määrä korvaa laadun. Tänään vielä tein parit pikkushousut. Jos kerran ollaan ilman vaippaa niin ollaan sitten tyylillä.


Tykkään tosi paljon kaikista minikukista. Ostin pari tulilatvaa ja yhden minijoulutähden. Kasvit on muuten pienissä sinkkuruukuissa, mutta yhdelle tulilatvalle ruukkua ei löytynyt. Löysin vain ison punaisen. Siitä tuli sitten jouluasetelma, kun iskin kukan purkkiin folieon päälle ja naamioin tyhjän osuuden purkista hopeisiksi maalatuilla kävyillä ja paperinarupallolla. Oli kyllä helpoin asetelma ikinä. Aikasemmin oon hakenu havuja jne... Mutta tämä on nyt hyvä näin. 


Hohhoijjaa. Nyt pitäs ihan oikeesti varmaan ryhdistäytyä ton siivoomisen kanssa, ettei tarvi sit koko viikonloppua siivota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti