torstai 13. joulukuuta 2012

Mahtava pulkkatuunaus

Taustaa: huomenna ollaan menossa pikkusolun kanssa vauvakerhoon juuri päikkäreiden aikaan. Paikka on suht lähellä, mutta en ehkä jaksa lykkiä vaunuja tuolla hangessa. Auto pitäisi jättää sen verran kauas, että en viitsi pikkusolua sinnekään jättää nukkumaan.

En voi uskoa, että tätä

ja tätä


ei ole tehty yhteensopiviksi! No, ei ollut turvakaukaloa ja vaunujakaan viime keväänä... (piti siis mennä vaunujen kanssa bussilla johonkin, ja tulla autolla takaisin ja Mr. solu oli aamulla unohtanut otta turvakaukalon autoon)Takaisin tähän päivään. Mr. solun sanoin, McGyver ei ole kuollut. Tarvitaan vain ahkera aivosolu sopivassa moodissa, porakone, poranterä, pulkka ja kengännauhat. 

Projekti:


Helpoin ratkaisu ei yleensä toimi, eikä niin käynyt tässäkään tapauksessa. Raksapuristimet eivät olleet sopivat. Pulkka oli liian joustava ja kopan runko väärän mallinen. Sitäpaitsi puristimia olis ollu vaan 3 kun vähimmäistarve oli 4. Seuraavana ideana oli porata reiät pulkan reunoihin ja kiinnittää vaunun koppa niiden avulla. Koppa ei siis mahtunut syvälle pulkkaan vaan jäi reunojen varaan.


Tarkkaa homma kun oikein tussilla merkkasin reikien paikat.


Kiinnitykseen valitsin kotinarun sijaan kengännauhat, koska niissä solmut eivät luista. Näitä kahta vaihtoehtoa oli siis tarjolla. Muuten olis kai pitänyt turvautua jeesusteippiin.

Täytin pulkan tyynyllä ja lampaantaljalla, jotta koppa lepäisi niiden päällä tukevammin kuin vain pulkan reunojen varassa. Koppa rungosta kiinni pulkkaan edestä, takaa ja keskeltä. Tadaa!


Arvaktaa mitä me pikkusolun kassa tehdään huomenna aamulla? Mennään testaan tätä! Ärjyn näkönen peli, eikä varmana oo kellään samanlaista. Voi olla, että mennään vauvakerhoon sitten ihan vaunuilla, mutta ainakin tähän sai taas hukkumaan tovin aikaa ja oli kivaa aivovoimistelua. Mahtaako tässä vehkeessä ees malttaa nukkua... Mahtaakohan malttaa nukkua päikkäreitä enää missään... Parastahan tässä tuningissaon se, että jos kopan nostaa istuma-asentoon niin mä mahdun vielä tonne taakse istumaan alamäkeen. Toiseksparas juttu on se, että tän voi purkaa ja sit on edelleen pulkka ja koppa käytössä. Pulkka tosin kuudella ylimääräisellä reiällä.


6 kommenttia:

 1. Näppärä, täytyy myöntää! :-D

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista