perjantai 28. joulukuuta 2012

Vuoden päästä uudestaan...

Jouluhiljaisuus päättyy ja pitäis keksiä blogille jotain täytettä. Käsityöt on olleet tekemättä koko joulun, eikä ole vielä alkanut himottaankaan. Katsotaan koska se taas alkaa, nyt olen ollut tekemättä mitään järkevää. Päivät menee pikkusolun kanssa syöden ja nukkuen. Nyt alkaa Mr. solun isyyskuukausi ja mun pitäis keksiä jotain parempaa tekemistä. En haastatteluista huolimatta ole saanut töitä, joten livahdan sitten kai vaikka kirjastoon tai jotain.

Tässä vielä viimeisiä joulukuvia. Niitä lahjoja joita ei voinut ennen joulua näyttää ja vähän muutakin. Pikkusolu sai paljon kirjoja (mitä olin toivonutkin) ja erityinen suosikki näyttää olevan tuollainen puinen eläin"palapeli". En tiedä miksi noita sanotaan, mutta ne elukat lähtee irti kokonaisena ja niissä on sellaset nupit mistä voi nostaa. Niille on tossa pohjassa omat kolonsa.

Tässä on mun enkeliasetelma. On näköjään tullu keräiltyä. Tähti ei oikein loista tuolla ylempänä... Se on joku vanha kukkakimpun koriste. Takana vaanii sukkahousutonttu.


Täs on meidän kuusi. Jo aika monetta vuotta putkeen sama. Pikkusolun piparikoristekin pääsi oksalle. Kuusessa on oikeesti valotkin. Ne nyt ei taas kuvauteknisistä syistä näy kunnolla.


Tässä on nyt se hengen tuotos joka meinas tappaa mun ompelukoneenkin. Tablet tietokoneen pussukka Mr. solulle. Ei ihan ilman kirosanoja kyllä syntynyt. Tää on joku kolmas tai neljäs versiokin kyseisestä lahjuksesta.  Vähän ehkä lapsellisen oloinen, mutta niin olen minäkin. Toisella puolella kissa, ja toisella kai lehmä. Sisällä on vanhaa pyyhettä. Jotain paloja mitä on imuista jääny käyttämättä. Piti laittaa vähän pehmustettakin, ettei mussukka vaan naarmuunnu tai kolahda. Vetskari on jostain vanhasta rikkinäisestä kassista irrotettu, uusiokäytössä siis sekin. Samasta kankaasta tuli pari kuulokepussukkaakin, mutta ne ei nyt kuvaan kerenny.Joulu meni oikein mukavasti taas kerran ylensyöden ja konvehtirasioita tyhjennellen. Niitä on kyllä vielä jäljelläkin... Nam. Oli jotenkin konvehtirasiat parantunu sitten viimejoulun. Ei ollu niin paljon ällökonvehteja kun ennen. Pikkusolukin sai syödä valikoiden jouluruokaa. Mummi oli tehnyt sille oman porkkanalaatikon ja siihen sivuun se sai imellettyä perunalaatikkoo ja vähän kinkkua. Imeskeli se sit jotain joulutortun sakaraakin... Tässäpä tätä. Katsotaan mihin uusi vuosi johtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti