torstai 29. elokuuta 2013

Läksiäiset

Huomenna vietetään työkaverin läksiäisiä. Tyyppi lähtee ranskaan töihin. Harmi, että lähtee, mutta hyvä, että pääsee elämässä ja uralla eteenpäin. Mun mielestä kukaan ei saisi päästä töistä lähtemään ilman pientä muistamista. Itse ehkä vähän katkerana, kun kukaan ei muistanut minua. Ei mieltä ylennä kun ei edes kiitosta tule useamman vuoden jälkeen. Itse siis koitan pitää huolen, että jotenkin lähtijää muistetaan. Lähtijä itse on kutsunut kaikki kakulle, joten sellaista ei tällä kertaa tarvii väsätä.

Värkkäilin tälläsen "suomi" aiheisen kortin lähtijälle. Joo, mä tykkään angry birdseistä. Ihan perus settiä; piirsin kuvan ja sit kaikki laittaa nimen jonkun linnun kohdalle. Meitä ei onneks oo ihan järkyttävän isoo porukkaa. Koitan aina myös antaa lahjana jotain käyttökelpoista, joten päädyttiin hankkimaan lähtijälle Tampere kalsarit. Vanha kotikaupunki kulkee mukana ja kalsareita tarvitaan aina.


Poikkesin tänään myös Lidlissä pitkästä aikaa, enkä taaskaan päässy ulos ilman heräteostoksia. Pari koristekartonkisysteemiä tarttui mukaan. Ajattelin, että nyt kun kerran on taas kortteja väsänny... Näissä oli ihan hienoja papereita, tosin miinuksena se, että paperit on 2 puoleisia ja molemmin puolin eri kuviot. Määrällisesti ei siis ollenkaan niin paljon materiaalia kuin miltä aluksi näyttää.


Tänään myös leikin keittiössä jälleen kerran "piilota kesäkurpitsaa ruokaan" leikkiä. Tällä viikolla sitä on piiloutunut jo makaroonilaatikkoon ja tänään lihapulliin. Täytyy kyllä sanoa, että tuli ehkä parhaita pullia ikinä. En tiedä johtuuko se siitä kesäkurpitsasta vai siitä, että en oo lihapullia hetkeen vääntäny. Onneks tuli hyviä, niitä lähtee huomenna evääksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti