sunnuntai 4. elokuuta 2013

Uhuu - ei pöllömpää

Pikkusolu nukkui aamulla melko pitkään, minä en. Siispä hipsin hipihiljaa askartelujeni kimppuun. Sain revittyä taas kasan kankaita ja leikeltyä valmiiksi pätkät resoria. Aamupäivästä Mr. solu oli vielä kotona, joten ehdin vähän ommellakin.

Tällästä sain tänään aikaseks. Jälleen kerran yksi pussilakana ja yksi tyynyliina. Pienen pieniä. Lisäksi sain tehtyä yhden koristetyynyn päälisen. Pikkusolun vihreävalkoinen hippokangas tarviikin ehkä jo vaihtelua... Pussilakanan jatkopala ja samalla toinen puoli on jotain (jälleen kerran) kudemateriaalipinosta pelastettua, muistaakseni helmalakanaa. Tässä toimii ihan hyvin. Ihan pieni sävyero noihin pilviin verrattuna, mutta riittävän lähellä. Näiden kappaleiden lisäksi pöllökangasta jäi vielä pieni soiro. Pistin sen toistaiseksi talteen, jos vaikka jotain pienempää askartelua siitä vielä keksis. Nää on nyt kyllä todellakin mun makuun. Niitä verhoja en edelleenkään saanu ripustettua... Ne on ollu valmiina jo hetken ja nyt ne pitää silittää uudelleen...


Pesukone on laulanu tänään taas tauotta pitkälle iltapäivään. Nyt ei pitäs olla pyykkiä pestäväks muutamaan päivään. Seuraavaks taas varmaan vaipat parin-kolmen päivän päästä. Ja puhtaita vaatteitakin pitäs riittää ihan kaikille monen monituista päivää. Tässä viikonlopun työleirillä jo eilen kaipailin suklaaleivonnaista. Tänään toteutin tämän. Tää on vielä makutestiä vailla, joten palaan asiaan vaikka huomenna, jos jotain mainitsemisen arvoista on... Toivottavasti ei pöllömpää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti