lauantai 24. elokuuta 2013

Mitä löytyy käsilaukusta

Maijalla oli hauska postaus, että mitä löytyy käsilaukusta. Mä osallistun kans tähän. Käsilaukulla on käytännössä 3 vaihtoehtoa. Tällä hetkellä sitä virkaa toimittaa tämä musta Guessin laukku. Tätä käytän taas, koska olen töissä. Tänne mahtuu hyvin tavarat, ja laukku on kestänyt mainiosti jo muutaman vuoden. Sain tämän väitöslahjana mieheltäni. Sisällä on riittävästi pikkutaskuja puhelimelle ja avaimille, mutta kyllä tänne silti välillä tavaraa hukkuu. Kotona ollessa käsilaukusta käy yleensä kankainen kauppakassi, johon vaan heitän lompakon, puhelimen (jos muistan) ja avaimet. Kolmas vaihtoehto on tunkea omat kamat pikkusolun hoitokassiin, niin ei tarvii montaa kassia roudata.


Tänään laukusta löytyi mm. purkkaa ja pastilleja, pari huulikiiltoa, kolmioksi taiteltu varamuovipussi, silmälasipyyhinliina, erinäinen kokoelma wipeseja ja kyniä, kärrypoletti (=50 senttinen), mitta (koskaan ei tiiä millon törmää johonkin kivaan huonekaluun tms), paperia ja vaihtosukat. Mulla oli pitkään myös käännettävä ruuvimeisseli, mutta en tiedä mihin se on joutunut. Sitäkin tartti useammin kuin ensikuulemalta arvaisikaan.


Lisäksi löytyi puhelin, työ- ja kotiavaimet, kalenteri, lompakko, neuvolakortti, muistitikku (en mä silti paljon mitään muista), mallitilkku kankaasta (jonka ei kyl enää tarttis olla kassissa, kun kangas on jo loppu), pari bussikorttia (tyhjiä, tuskin käytän hetkeen, mut olkoon tallessa) ja särkylääkkeitä.

Mä en oo antanu pikkusolulle keksejä, joten niitä ei tarvii olla, ja useimmiten rusinat on sielä hoitokassissa. Olin yllättyny, että tää kassi oli näinkin siisti. Mut toisaalta, eipä se oo taas ollu käytössäkään kun pari kuukautta vasta.

2 kommenttia:

  1. Tarpeellisia tavaroita, sää tairat olla käytännöllinen ihminen. Tajusin vasta tosta sun listastas, että mun kynä on hävinny. Kyl ny kynä tarttis veskasa olla.

    VastaaPoista
  2. Taitaa mussa kieltämättä vähän kätevän emännän vikaa olla...

    VastaaPoista