lauantai 10. elokuuta 2013

Päivän lista

Perus viikonloppua taas. Kädet heiluu eri paikoissa, pitäs heilua monessa paikassa yhtä aikaa, jotain saa valmiiks ja jotain ei ehdi edes alottaa...

Päivän työkalut:
¤ akkuporakone
¤ ruuvinväännin
¤ ruuvimeisseli
¤ työntömitta
¤ vatupassi
¤ lyijykynä

Projekti: porata vetimet kiinni uusiin kaappeihin. Sain valmiiksi jopa aamupäivän puolella.

Päivän ulkotyökalut:
¤ talikko
¤ ämpäri

Projektit: poistaa juuri havaitsemani jättipalsami tiluksilta. Kävin niitä nyhtämässä, mutta taisi käydä niin, että ainakin yksi kukinto/siemenkota poksahti ympäristöön. Ainakin jotain tapahtui, kun tartuin varresta kiinni. Tästä taitaakin tulla monivuotinen projekti. Ämpäriin sain kerättyä puolet mustista viinimarjoista ja noin 1/3 punaisista.

Päivän koneet:
¤ saumuri
¤ ompelukone

Projektit: tehdä pikkusolulle vamiiksi keskeneräinen tunika, ja syksyä varten uusi pipo.


Saattaa olla, että piposta tuli liian pieni, mutta koekaniini on taas onnellisena untenmailla (isojen tyttöjen sängyssä), joten kokeilu siirtyy taas huomiseen. Tunikasta tuli oikein tyttömäinen, senkin kokeilu jää tuonnemmaksi. Huomaa, että hihojen suissa on "resorit" keltaisesta kankaasta ja pääntiessä vaaleanpunaisesta. Keltaiset erottuu kuvassa vähän huonosti.

Päivän kohokohta: päikkärit (eli päiväunet, ei päiväkännit...).

Sain myös laitettua huopatassut yhden tuolin jalkoihin, eli ei mikään turha päivä taaskaan. Kädet heilumaan vaan niin näyttää valmista tulevan. Taidankin heilutella tästä vaakatasoa kohti. Hyvää yötä kaikille.

Huomenna pitäisi tehdä mehua.

4 kommenttia:

 1. Onpas sulla ollu tehokas päivä! Mulla oli kans suuret suunnitelmat, mut mittään en oo saanu aikaseks. Paitsi siivosin maustehyllyn ja otin kans päikkärit. Mukulat on mummolasa, mun piti ommella vaikka mitä. Mut jos sit huamenna viälä kerkeis. Ihana toi tunika. :-)

  VastaaPoista
 2. Tää on nyt taas tätä vaihetta, että "pakko tehdä sitä, tätä ja tota nyt vielä kun pystyy, jaksaa ja taipuu". Koko ajan pukkaa lisää projektia ja juttuja mitä pitäis tehdä, osaa on pitäny tehdä viime talvesta asti. Eihän se tekeminen tekemällä lopu, mutta ei kaikkea voi tekemättäkään jättää... Sen oon huomannu, että kun alottaa aikasin aamusta niin tuppaa saada aiksekskin jotain. Esittele sit ompelukset, kun saat tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Sulla on niitä hormooneita jotka innostaa tekemään. Voisit lähettää mulle pari, näyttää vähän huanolta tää mun tämänkin päivän aikaansaaminen. :-D

  VastaaPoista
 4. Hah, voisinkin kyllä lähettää pari. Tai vaikka kolme. Vois sit itte välillä ottaa vähän rauhallisemmin...

  VastaaPoista