torstai 6. helmikuuta 2014

Ärjyvää pinkkiä

Lueskelin erästä blogia tässä yhtenä päivänä ja siellä esiteltiin uusi pitsisukkamalli, mutta ohjetta ei ole vielä tippunut. Neulekärpänen kuitenkin pääsi taas puraisemaan, ja kaupassa oli lankaakin taas tarjouksessa. Kävin taas kerran hakemassa pari kerää (vaikka oishan sitä laatikossakin ollu...). Omat mallit ei nyt jostain syystä jaksanu innostaa, joten piti googlata jotain uutta. Eksyin tähän blogiin ja nappasin pari uutta mallia kokeiluun. Ehdin nyt kokeilla ensimmäistä mallia, Ison Gnun pitsisukkaohjetta.

Tässä sitä nyt sitten on. Ärjyvän pinkkiä pitsisukkaa. Mulla taitaa olla joku pinkki hetki, kun tuli just sitä pinkkiä sammakkokangastakin ostettua. Lankojen väreissä ei kyllä tällä kertaa ollut ihan kovin montaa sävyä, jotka ois herättäny yhtään kiinnostusta. Malli oli tosi helppo neuloa, mutta ei ehkä sittenkään päädy lempparilistalle. Vaihtelun vuoksi toki ihan kiva ja varmaan näitä sukkia tulee enemmänkin tehtyä.


Näihin tein taas lyhyet varret. 


Tämä aamu alkoi ihan lupaavasti muuten, mutta mulla oli kurkku kipeä. En tiedä minkä taudin oon taas onnistunu keräämään. Taidan olla nyt joku pöpömagneetti. Nokka räässä kohti uusia tuulia. Ilta kuitenkin huipentui siihen, että mittasin pikkusolulta yli 39 asteen kuumeen. Nousi nyt vasta ihan illalla. Päivällä neiti oli ihan normaali iloinen itsensä. Toivottavasti ei siirry tohon meidän pikkukakkoseen, kun se on vielä niin pieni, ettei saa lääkitäkään. En jaksais lähteä mihinkään kauas yö tai viikonloppupäivystykseen. Epäilin, että pikkusolulle ois tullu hampaita, mutta en tiiä nouseeko niistä noin korkea kuume...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti