lauantai 22. helmikuuta 2014

Pieniä sukkia

Hei vaan kaikki. Ompas pitkä aika edellisestä postauksesta. Mr. solulta leikattiin käsi maanantaina ja se on nyt käyttökelvoton ainakin 3 viikkoa. Lastenhoitoapu iltaisin on siis kovin rajallista, ja siitä syystä en ole ehtinyt enkä jaksanut konetta avata koko viikolla. Autokuskikin on poissa pelistä niillä lääkkeillä. Kaiken lisäksi eilen illalla tuli taas yksi aikakausi päätökseen, kun juhlittiin viimeisen meidän tutkimusryhmän jäsenen väitöstä ja karonkkaa. Ilta venähti myöhäisimmäksi mies muistiin (ja siitä on kyllä maksettu tänään entistäkin pahempana väsymyksenä).

Pikkusolu on nyt keksinyt miten sängystä karataan. Pari vuotta saatiin nukkua rauhassa. Nyt se hyppelee pitkin kämppää yö myöhään ja vähän väliä saa olla palauttamassa sänkyyn. Aamulla sitten herään pikkusolun vauvanuken nauruääneen. Soitettuna suoraa korvanjuuressa...

Olympialaisia oon kattellu iltasin, ja samalla on tullu neulottua. Tässä vähän saalista tähän mennessä.


Pieniä sukkia varastoon, nyt kun niitä vauvoja putkahtelee joka puolella.

Pääsin myös käymään viikolla kangaskaupassa ja tällästä puuvillakangasta tarttui mukaan. Kivaa unisex kangasta. Tästä tulee yksi vauvapeiton pussilakana ja toivottavasti muutama tyynyliina.


Nyt täytyykin loppuilta käyttää lukuhommissa. Blogit on lukematta koko viikon ajalta.

2 kommenttia:

  1. Koo kans kömpi viime yönä mun viereen höpöttämään joskus kolmen maissa. Ei oo sillai ennen tehny, toivottavasti ei ota tavaks. Syy on kyl miehen, ärsyttää kun se lähtee vinttiin herättämään Koota päikkäreiltä ja sit löydän sen tunnin päästä nukkumasta lattialta Koon sängyn vierestä. Herättäis vaan sen mukulan, mut ei. Miehellä on lupa nukkua viikonloppuina kellarissa. Mää sit kärsin yksin vintissä pitkin yötä mölyävän mukulan kanssa, se kun on nukkunu päivällä liikaa. Taitaa jäädä kohta päikkärit pois.
    Tulipa tilitys. Söpöt sukat. :-)

    VastaaPoista
  2. Tilitys on välillä ihan terveellistä :) Tänne saa aina avautua. Meillä ei oo vielä jääny päikkärit pois, kun tarviin ite päikkärit. Ehkä ne jää sit pois ku ei tarvii yötä päivää imettää.

    VastaaPoista