lauantai 15. helmikuuta 2014

Turvapaikka 2.0

Meillä oli tänään taas siivouspäivä. Mr. solulta leikataan käsi maanantaina, joten piti siivota nyt, kun molemmat kädet vielä toimii. Samalla tehtiin vähän olohuoneen uudelleenjärjestelyä. Yks sohva heitettiin varastoon, että saatiin enemmän tilaa pikkukakkosen turvapaikalle. Se oli ihan tosi naftissa välissä aikasemmin. Nyt se on väljästi, sitä voi siirtää ja ympärillä mahtuu käveleen. Siinä siirto-operaatiossa huomasin, että toisessa päässä sitä matkasänkyä on luukku. Tollanen vetoketjulla avattava reikä. Siitä varmaan muksu vois ite kiivetä sänkyyn.


Kurkistapa luukusta sisään. Mikä mahtava maja sieltä paljastuikaan. Tai toisaalta ihan superturvallinen turvapaikka, koska tässä on kattokin. Noi on ne ikean pöydät jotka heitin sänkyyn patjan korokkeeksi. Voi olla, ettei niitä pöytiä hetkeen otetakaan pois. Saa nähdä koska pikkusolu innostuu majaleikeistä. 


Tällä hetkellä käytän tätä mainiota onkaloa varastona. Heitin sinne kotijumppavälineet ja muutaman ylimääräsen tyynyn. Ne saa sieltä sit helposti kun tarvii.

Tänään kuulin, että ympärillä taas meinataan lisääntyä. Syksyllä tosin vasta, joten tämä tieto tulikin hyvissä ajoin. Nyt pitäis isojen sukkien lisäksi neuloa pieniä. Oman pikkukakkosen vesihiitosuksikin on jo kasvanut ekoista sukista ulos, joten pitäis kiiruusti tehdä uudet. Sukulaisen uudelle tulokkaallekin pitäisi tervetuliaislahja neuloa. Siispä puikkojen kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti