sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viimeistellyt pitsisukat

Nyt sain tehtyä valmiiksi sen uuden sukkamallin. Sain kyllä tehtyä valmiiksi vielä uudetkin sukat... Nyt on katottu kisoja ja neulottu pari tuntia joka ilta. Mikään ei oo niin hyvää neulontaviihdettä kun urheilu. En jaksa keskittyä pelkkään urheiluun ja se on sopivaa taustaviihdettä niin, että pystyy neulomaan vähän vaativampaakin kuviota.

Tässä ne nyt on, tadaa. Symmetriset sukat. Näyttää paljon paremmalta kapeampana mallina.


Tein kantapään kiilakavennuksen joka toisella kerroksella. Olis pitäny alottaa muutama kerros joka kerroksella, koska nyt kavennuksesta meinas tulla toooodella pitkä (en vaan sen takia viitsinyt purkaa sitä onnistunutta sukkaa). Kavensin pois enemmän kuin pelkät kantapään silmukat, että sain terästä tarpeeksi napakan. Piti niitä viimesiä kavennella tuolla pohjan puolella välillä pois. Lisäsin keskimmäisen kuviopuikon reunoille vielä 1o 1n kantapäästä alkaen. Nyt kuvio näyttää jatkuvan vähän leveämpänä loppuun asti.Tein tässä vielä yhdet keltaisetkin sukat riikinkukkomallilla. Tässä taas nähtiin kuinka oikealla värivalinnalla saa sen "ei kaikkein meileisimmän" kuvion näyttämään tosi hyvältä. Keltaiset lähtee lahjaksi, pinkit äidille ja laventelit ja vaaleanpunaiset jää omaan laatikkoon odottamaan käyttökäskyä.Koska kisat vielä jatkuu niin minä jatkan pikkuihmisten sukkiin.

3 kommenttia:

 1. Varmaan arvaatkin, että noi keltaset sukat on mun mielestä ihan unelmat. Mää rupesin kutomaan mukuloille pipoja, vaikka niillä on jo sata pipoo ennestään. Saivat itte valita värit.

  VastaaPoista
 2. No joo, ehkä näistä väreistä oisin arvannu. Muuten pidin sua kyllä oranssin ystävänä ennemmin. Mulla on kans vähän ristiriitanen suhde pipoihin. Niitä on kiva tehdä, mutta sit alkaa tympiä kun niitä pyörii ympäri kämppää vähällä käytöllä.

  VastaaPoista
 3. No sillai se tosiaan on! Koo varsinki meillä levittelee niitä pipoja ympäri huushollia ja mää kiroon että miten niitä voi olla niin paljon. Ja sit mää hullu kudon viälä lissää.
  Mulla on viime aikoina tullu himo keltaseen. Tosin tännään ko menin ostamaan keltasta tehosekotinta, ni tulin kotio oranssin kans. :-)

  VastaaPoista