sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Viehkeää violettia

Taas uudet sukat on nähneet päivänvalon. Kokeilin sitä toista ohjetta, josta jo edellisessä postauksessa mainitsin. Kävi kyllä ilmi, että ohjeet on ihan samat muuten, paitsi tästä puuttuu edellisen mallikerran ensimmäinen rivi. Tässä siis kuvio toistuu tiheämmin. Tämän nimi taisi olla riikinkukko. Ohjeet löytyy edelleen tästä blogista. Täytyy kyllä myöntää, että olin hiukan pettynyt ohjeiden samanlaisuuteen. Luulin oppivani kaksi uutta mallia. Tein sukat kuitenkin valmiiksi kun kerran alotin.


Jälleen kerran lyhytvartiset sukat tuli. Tykkään kyllä tästä väristä tosi paljon. Taas tän päivän mainoslehdessä oli 7-veljestä tarjous, joten pitänee käydä hakemassa lisää varastoon. Näistä tuli ehkä vähän naftit, vaikka puikot ja lankamerkki oli ihan samat kun niissä edellisissä pinkeissä sukissa. Mutta eiköhän näillekin käyttöä löydy. Nää on ehkä enemmän sellaset kevätsukat...

Itselle muistiin: lankana 7-veljestä, puikoilla silmukoita alussa 8+13+10+12, kantapään jälkeen sileällä 9+9, varressa 2o2n joustin. Erona alkuperäiseen ohjeeseen, että otin mallikerrassa huomioon 2o2n joustimen, joten jokainen mallikerta alkaa 2n yhden sijaan.

Muuten viikonloppu onkin mennyt sairastaessa. Meikäläisellä on taas flunssien isoäiti. Taitaa se ainoa toimiva aivosolu tulla rään mukana vielä ulos. Itse sairastaminen on ihan riittävän tympeää, mutta kaiken päälle pikkusolukin on ollu kipeenä. Sillä oli monta päivää yli 39 kuumetta, eikä oikein laskenu lääkkeilläkään. Tänään oli vielä kuumetta, mutta sentään vähän vähemmän. Toivottavasti huomenna on jo normaali olotila. Taitaa olla turha toivo, että mun nuha paranis yhdessä yössä... Päästäispä kuitenkin jo huomenna edes vähän pistään nenää ulos. Alkaa tulla mökkihöperöksi täälä sisällä.

Ai niin. Mun serkku sai pienen pojan. Se synty ennenaikasesti, mutta kaikki on ilmeisesti hyvin vaikka vauveli onkin tosi pieni. Täytyy kattoa josko lankalaarista löytyis jotain siniseen vivahtavaa. Mutta nyt alan kokeilla sitä pellavasydämen lupaamaa sukkamallia. Se on vihdoin saatavilla!

2 kommenttia:

  1. Säähän nyt oikeen sukkatehtaaks rupesit. Nättejä ne on. Mahtaaks imettäminen laskee vastustuskykyä? Mulle iski imettäesä monta tautia, onhan se kuluttavaa. Paranemisia teille.

    VastaaPoista
  2. Joo, en tiiä mistä tämä sukkatehtailuinnostus nyt oikein iski. Ehkä siitä, että mitään muuta on vaikea ehtiä ja iltaisin ei viitsi ompelukoneella surautella. Toivottavasti se mun vastustuskyky edes valuu sitten sille vauvalle. Koska meikäläisen pöpömagneettius on todella tympeää sekä itselle että muille. Ei riitä pinna entisenkään vertaa kun on kipeenä.

    VastaaPoista