torstai 27. helmikuuta 2014

Suutarin lapsen kengät

Tai ennemmin neulojan lapsen sukat. Sain vihdoinkin tehtyä pikkukakkoselle uudet villasukat. Vanhat on ollu pienet jo hetken. Näillä siis eteenpäin.


Samoilla vauhdeilla tuli toisetkin pienet sukat varastoon. Näitä tulee nyt näköjään pari joka sormelle. Mutta ei se haittaa, kyllä ne joskus kuluu... Tähän malliin yhdistin 2 mallia. Tein joustinneuleen, jossa joka toinen pystyraita on minipalmikkoa.


Tähän mennessä tän viikon illat on vierähtäny kaverilla remonttiapuna. Sielä piti lapsen huone tapetoida, tai siis poistaa vanhat tapetit ja vetää uudet seinään. Menin avuks, kun omasta kämpästä on melko runsaasti tapetointikokemusta. Taisi siinä neljänä iltana pari tuntia vierähtää, että saatiin huone uuteen uskoon. Lauantaina käyn vielä näyttämässä miten laminaattia laitetaan lattiaan. Saavat sitten itse jatkaa siitä. 

Toisena projektina on ollut tumppumysteeri. Ilmeisesti pikkusolu (ei olla varmoja, mutta se on hyvin todennäköistä) on kuljettanut pikkukakkosen tiikeritumpun johonkin parempaan talteen. Tänään taas sitä etittiin, mutta ei vaan löydy. Katoin jo kattilalaatikon ja pikkusolun hanskojen sisäänkin. Hankaluutta lisää se, että se ei taida olla missään loogisessa paikassa. Meidän sängyn petauspatjojen altakin jo etsittiin... Nyt vaan ei keksitä enää mistä kattoa. Toivottavasti se putkahtaa jostain. Nyt on tiikerisukka tumppuna siihen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti