perjantai 2. toukokuuta 2014

Kaverikirppistelyä

Mä oon tääläkin joskus todennu, että en varsinaisesti harrasta kirppiksiä. Ei vaan tuu lähdettyä. Kierrätystä kavereiden ja sukulaisten kesken harrastan kylläkin. Tänään matalaan majaamme tuli taas lasti vaatteita. Oon jo hetken kattellu, että pikkusolu alkaa tarvita hiljalleen isompaa päällepantavaa. Mietin jo, että pitäis varmaan kaupasta hakea pari paitaa tai kangasta, mutta eipä tarvii. Taannoinen tapetointikeikka poiki vaatepalkkion. Samoin tämän päivän käynti kaverilla.

Aikasemmin sain jo kasan kenkiä ja pipoja. Nyt on ens talveks varmaan talvikengät ja sen lisäks syksyn/ens kevään saappaat, crocks kopiot kesäks jne pikkusolulle. Tässä vähän kuvia tän päivän saaliista. Ihan kauhean rauhassa en näitä saanut käydä läpi...

Kuvan vasemmassa laidassa oleva raidallinen huppari oli ehkä koko satsin lemppari. Kivat värit, eikä ihan pelkkää vaaleanpunaista. Sattuu olemaan juurikin ihan sopiva, eli menee heti käyttöön. Ja jos äiti saa päättää niin kovaan käyttöön.


Tässä jätesäkissä piilottelee ulkovaatteita. Ens syksyn välikausikamaa ja ehkä talveenkin jotain. Saa nähdä mahtuuko sillon vielä. En saanu parempaa kuvaa, koska pikkusolu omi koko pussin ja tunki sinne lisää kamaa koko ajan. Oikeassa laidassa heiluttelee pikkukakkonen.


Tässä nyt jotain järjestyksen yritystä. Kasa trikoopaitoja, kasa college/neulepaitoja, 1 veluuriasu, 1 t-paita/kesähame, kasa housuja ja muovikassissa vielä vähän isompia vaatteita varastoon. On näitä taas paljon. Toivottavasti ehtii kaikkia käyttää. Ei ainakaan tarvii kauppaan mennä vaatteita ostaan... Ihan vasemmassa laidassa näkyy vielä raidalliset hello kitty uikkarit... Kovasti on vaaleanpunasta, mutta onneks mukana on myös vähän violettia, oranssia ja tummanpunasta. 


Huomenna mennään laittaan lattiaa Mr. solun veljen kämppään. Toivottavasti saadaan hyvä pätkä sitä tehtyä niin saadaan edes jotain edistystä siihenkin projektiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti