sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Toiveajattelua

Ostin tänään uikkarit. Täytyy se kai myöntää, että hätäsektion seurauksena tullut pystyarpi navasta alaspäin häiritsee itseä niin paljon, että bikinikausi on omalta osalta pysyvästi ohi. Omasta ulkonäöstä tykkääminen sai leikkauksessa kyllä todella ison kolauksen. Tähän asti mun kaikki uikkarit on ollu bikinimallia. Kaksosasesta uikkarista en luopunu vieläkään, mutta tässä versiossa saa mahaa vähän paremmin peittoon. Nää on Finnwearin tuotteita. Olkoon se sit mun panostus vaikka siihen "osta kympillä kuussa enemmän kotimaista" kampanjaan. On sillä Nanso Groupilla vielä suomessa jotain toimintoja, mutta en mä kyl oikeesti tiedä kuinka paljon. Mr. solun kommentti kaupassa oli: "ihan hyvältä näyttää...mut mahtaako noilla olla käyttöä..." No joo, voi olla ettei oo, mut on ainakin jotain päälle pantavaa jos pitää uimaan tai rannalle/altaan reunalle lähteä. Toivossa on hyvä elää, että joskus vielä uikkareissa huvittais oleilla.


Tässä on kuulkaas avokadon siemen. Pikkukakkonen sai tänään avokadobanaanisosetta ja tämä jäi siitä yli. Ajattelin istuttaa...jos huomenna vielä ehtii, tänään en enää jaksa. Onks teillä eksoottisia siemeniä kasvatuksessa?


Käytiin pikkukakkosen kanssa vähän aikaa sitten neuvolassa. Paino oli vähän notkahtanu alaspäin, joten terkka suositteli ruokamäärän kevyttä lisäämistä. Nyt saa pikkukakkonenkin alkaa lihansyöjäksi. Keittelin sille tänään jauhelihaa. Tässä siis tämän illan kokkaukset. Koitan nyt pakastaa nää tälläsessä kuutioboksissa, jos ne ois sit helppokäyttösiä. Pitäis tehdä samaan tyyliin porkkanaa, maissia, omenaa jne niin ois helppo ottaa kotiruokaa tarjolle. Kai päärynääkin voi pakastaa soseena niin ku omenaa? Toki sillon sitä pitää ehkä hetki keittää... Muuten kyllä vaan rapsutan päärynästä lusikalla suoraa suuhun. Mutta voi kuinka autuaasti sitä tälläsetkin jutut unohtaa, vaikkei siitä niin kauaa oo kun tota ensimmäistä lasta varten tein kuutioita pakastimen täydeltä... Pitäs kyllä koittaa pakastaa sitä avokadobanaaniakin.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen uikkari! Harmi ko se arpi häirii sua. Itteeki varmaan harmittais, vaikka muitten arpia katteleeki ihan hyvällä.
    Mun yks kaveri istutti avovadon siemenen, pitiköhän se laittaa jotenki vaan puoliks multaan tai jotain, ainakin sillä oli siemen näkyvissä vaikka siitä kasvo kasvi. Ootko muuten syönyt avocadosuklaamoussea? Helppoo ja hyvää. Mössöttyä avovadoa ja kaakaojauhetta, maun mukaan sokeria tai vaikka hunajaa. :-)

    VastaaPoista
  2. En oo syöny avokadosuklaamoussea vielä. Ehkä kohta olen ;) En ehtiny tänäänkään istuttaa sitä siementä, saa nähdä ehdinkö huomenna. Eipä se arpi kai enää haudassa harmita :/ mutta vähän vaatii aivosolun ajatukset töitä, ettei harmita niin paljoo näin vielä eläessä.

    VastaaPoista