tiistai 13. toukokuuta 2014

Päivän värit

Mä en ehdi oikein tehdä mitään mieltä ylentävää nykyään. Kaikki käsityöt seisoo ajatuksen asteella tai pahasti keskeneräsinä projekteina. Tänäänkin suurin osa päivästä on menny siihen, että kiellän isompaa mukulaa tallomasta pienemmän päälle, heittämästä kirjalla päähän, vetämästä jalasta/kädestä/vaatteesta jne. Illalla on aika tyhjä olo. Tänään otin kameran mukaan, kun mentiin ulos koko konkkaronkka. Ajatuksena oli kuvata vihreitä asioita. Tällästä tuli.


Noin monta eri sävyä! Eikä tässä ollu edes kaikki mitä ulkona on, sellaset vaan jotka ehdin kuvaan. Mahtavien värien lisäks mahtavia muotoja. Mitä tekstuureita! Noh, hommahan sitten perinteiseen tyyliin lähti aivan lapasesta ja aloin kuvata myös keltasta, valkosta ja punasta. Piti vielä lähteä uudestaan ulos pikkusolun kanssa kuvaamaan. Se katteli kärryissä kun äiti poukkoili pitkin ojanpenkereitä. Kenenkään pihassa en käyny, mutta jos jotain mielenkiintosta kasvo piha-aidan juurella tai siitä vähän ojan puolella niin kävin kyllä kimppuun. Mietin matkalla, että onhan se linnunkakka valkosta, mutta päätin sit kuitenkin pysyä pois kakkavyöhykkeeltä. Muutenkin kuvasin vaan luontoa.

Tässä keltasta...


punasta...


ja valkosta.


Oli tosi hauska huomata kuinka erilailla maailmaa taas katteli. Näki ihan erilaisia asioita. Pieniä yksityiskohtia jne. Haastankin jokaisen katsomaan ympäristöä uudesta kulmasta, vaikka väri kerrallaan! Tietty kiva jos huikkaat omasta näkökulmasta kommentteihin, että pääsen katsomaan, jos itse bloggaat.

Tänään oli myös juhlapäivä. Meillä oli hääpäivä. En ehtiny kakkua leipasta jo yllä mainituista syistä, mutta onneks muuan Liisa oli taas ehtiny. Nam! Ostin myös itselleni kukkia. Äitienpäivän alelaarista vaasin täyteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti