tiistai 20. toukokuuta 2014

Modernit rotinat

Kaveri sai tytön vähän aikaa sitten. Ajattelin viedä pienen paketin uuden ihmisverson kunniaksi. Mietin, että ois voinu leipoa pullia, mut nyt ei vaan pysty venyyn pullien leivontaan. Ei yksinkertasesti kädet riitä kun pikkukakkonen tekee (edelleen) hampaita ja viihtyy ainoastaan sylissä ja pikkusolu silti mätkyttää sitä aina kun vaan ehtii. Sitäpaitsi, jos jätän paketin postilaatikkoon niin pullapussi voi olla vähän epäilyttävä... Siispä ajattelin viedä tälläkin kertaa modernin version rotinoista, eli dominopaketin. Perus dominot kuluu aina ja maistunee lähes jokaiselle tai sit voi syöttää vieraille.

Tän päivän pikaompelusessiossa toteutin valmiksi paidan ja 2 tyynyliinaa. Toinen tyynyliina menee pakettiin dominoiden kanssa ja toinen jää varastoon odottamaan muutaman kuukauden päähän. Molemmat tyynyliinat on tällä kertaa vaaleanpunaisella taustalla varustettuja. Taisi olla Mr. solun äidin kätköistä tämä kangas. Vielä vähän sitä jäi, mutta ei tarpeeks pussilakanan taustaan. Siihen pitää vielä keksiä jotain muuta...


Tässä on paketti valmiina. Kortin kuva on samasta kankaasta kun tyynyliina. Täytyy varmaan huomenna koitta ehtiä toimittaa paketti perille.


Tässä on sit mun uus tunika marimekon trikoosta. Koitin ottaa jopa selfietä tää päällä, mut meidän eteinen on niin pimee, että peilikuvassa näky vaan salama. Ilman salamaa taas kuva oli lähes musta. Tää näyttää paremmalta päällä... Kaavat piirsin Nanson revontulitunikasta, mutta vähän lyhensin helmaa. Tykkään erityisesti tosta venemäisestä kaula-aukosta.


2 kommenttia:

  1. Pyyrä ens kerralla miästä ottamaan kuva. Olis hauska nähdä vilaus teikäläisestä (vaikka ihan vaan kasvotonkin).

    Miäteit, ettei kangasta riitä pussilakanan toiseks pualeks. Mulle tuli heti visio, että tosta nallekankaasta vois ommella sellasen ovaalin muatosen palan pussilakanan keskelle. Reunalle vaikka pitsiä. Muistuttais vähän sellasia vanhanaikasia pussilakanoita joissa oli keskellä reikä josta peitto tungettiin sisälle ja peitto näky nätisti siältä reijästä. Ainakin ulkomailla on ollu sen tyylisiä pussilakanoita. Jos tiiät mitä tarkotan... :-)

    VastaaPoista
  2. Joo, tuli mieleen toi että pitäs pyytää miestä ottaan kuva. Se vaan ei ollu sillon just kotona (sain ommella koska se oli muksujen kans muualla). Tiiän mitä tarkotat tolla reikä keskellä pussilakanalla. Täytyy pitää mielessä, toi on hyvä idea. Mulla on tota nallekangasta pussilakanan toiseen puoleen riittävästi, mut toinen puoli vaatis jotain yksväristä. Mulla on kyllä alennuskuponki eurokankaaseen, joka menee pian vanhaks...

    VastaaPoista