maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vintagee pihalle

Uhkailin jossain vaiheessa huvimajan muutoksella tääläkin. Nyt sitä on pikkuhiljaa tehty. Vähän vielä puuttuu, mutta näytän nyt missä tässä vaiheessa ollaan. Muutos on siis lähinnä sisuksissa tapahtuvaa. Tarttis sitä maalatakin, mutta nyt ei siihen pysty venyyn.

Tällänen kiinteä pöytäsysteemi oli ennen huvimajan keskellä. Ei oo enää. Nyt on vaan tyhjää tilaa.


Tälläset sain äidiltä. Nämä on isovanhempien peruja. Meillä ei käytetä päiväpeittoja, joten näille ei oo oikein ollu käyttöä. Itse paljon käsitöitä tehneenä ymmärrän kyllä näiden arvon, enkä niitä ala pilkkomaan. Tavarat on kuitenkin mielestäni paremmat käytössä, joten nämä lähtivät ulkoilemaan.


Viritin ne huvimajan kattoon. Maailman siisteimmät hyttysverhot! Katossa ne ei ehkä virty edes niin pahasti, kun on jatkuvasti auringolta ja sateelta suojassa. Siitepölyt varmaan lähtee pesussa. 


Tämä pyöreistä paloista tehty peitto on mun mielestä ihan huikean hieno, varsinkin tuola katossa. Kuvakaan ei ihan tee oikeutta. Nämä kattopalkit on uudet. Vasemmassa yläkulmassa näkyy sen keskitolpan jämän pohja. Sitä ei voinu kokonaan poistaa kun kannattelee kattoa. Laitettiin palkit ympärille molempiin suuntiin niin nyt ei pitäis huvimajan lahota katosta alas eikä seinistä ulos. 


Tässä molemmat sulassa sovussa. Katto jäi yhtä peittoa vaille. Saa nähdä löytyykö jostain täydennystä. Toistaiseksi mennään näillä. Laitoin myös kukkaverhot varjostamaan majaa. Nää verhot tuli jostain mutkan kautta, enkä raaskinu tehdä niistä matonkuteita. Nyt voi antaa vauvan maata lattialla eikä tarvii pelätä aurinkoaltistusta. Matot on vielä laittamatta, mutta ne toivottavasti ehdin huomenna. Myös kesäkeittiö on vielä varastossa, mutta sitä ei laiteta ainakaan ennen keskiviikkoa, kun sillon on lapsikerhon kokoontuminen meillä. Ajattelin myös virittää riippukeinun majaan sisälle niin, että toisen pään saa helposti irti. Siitä voi sit ihailla noita peittoja. Aijai, maja oikein huutaa piknikkiä! Muuten oonkin tänään asentanu jänisaidan tolppia ja kuunnellu enemmän kun tarpeeks kahden mukulan vinkunaa.

2 kommenttia:

  1. Eipä yhtään hullumpaa, hyvältä näyttää! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D Itse ilahduin, että noi peitot näytti katossa niin hyviltä. Kuviot on tosi selkeesti näkyvissä.

    VastaaPoista