keskiviikko 20. elokuuta 2014

Ei mitään erikoista

Vähän hiljasta on ollu. Mr. solu on päivät taas töissä, joten mäkin oon päivät töissä lasten kanssa, enkä harrastamassa... Pikkukakkonen on vetäny jotain ihme huutosessioita aamuyöstä pari yötä peräkkäin, joten päikkäriaika menee mullakin nukkuessa, eikä harrastaessa. Omenamehu on just tulilla, niitä oon yrittäny säilöä. Eilen oli käymässä hesassa työasioissa, vaikken oo ees töissä. Tuskin tolla edes mikään ovi aukee, mutta tulipahan käytyä. Peukut pystyyn huomiselle siihen kokoukseen, mihin en oo menossa mukaan. Tulis nyt rahaa jostain niin saisin mäkin taas "oikeita" töitä edes hetkeks. Edes ens vuoden puolella...

Meillä hajos termostaatti kylppärin/kodinhoitohuoneen lattialämmöstä. Nyt mä oon lämmittäny saunaa monena iltana peräkkäin, että saa vähän sinne lämpöä ja pyykit kuivaks pesuhuoneessa. Ulkona on taas vähän turhan märkää pyykeille.

Vein tilkkupeitot perhetuvalle näytille. Saavat olla sielä ainakin tän viikon loppuun. Sielä oli ovessa varotus enterorokosta. Tarttuu kuulemma jo sillon, kun ei oo mitään oireita. Sitä odotellessa siis. Voi kiva. Mun käsi on jotenkin vetänyt herneen hermoon. Kämmenselässä kiristää ikävästi. Ei oikein voi tehdä käsitöitä. Ois kuitenkin pakko neuloa ne väitöslahjaksi menevät sukat valmiiks. Ekasta on kärkikavennus menossa.

Veljen vaimoke ja pikkutyttö pääsivät jo pois sairaalasta. Niitäkään en nyt sit viitti mennä heti kattoon. Odotetaan muutama päivä ja kattellaan tuleeko toi suu ja sorkkatauti... Eipä tässä kummempaa. Syksystä keliä ja pimeneviä iltoja. Paljon ois ideoita. Katotaan koska ehdin toteuttaa.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut veljellesi ja veljen vaimokkeelle pikkutytöstä! T: serkkutyttö Sääksjärveltä

    VastaaPoista
  2. Vien terveiset kun nähdään :)

    VastaaPoista