torstai 14. elokuuta 2014

Pikkupeitot valmiina!

Nyt mä sain ne tehtyä! On ollu vähän hässäkkää tällä viikolla. Tää on viiminen viikko, kun Mr. solu on lomalla, ja mä oon juossu kavereiden vauvoja kattomassa, kangaskaupassa jne. Väänsin taas jopa yhden työhakemuksen. Siihenkin meni sikana aikaa, kun kaikki paperit on pari vuotta ollu jossain varastossa ja niitä piti ettiä. Oon myös saanu kiitettävästi ommella rauhassa, joten sain kuin sainkin peitot tehtyä. Huomenna pitää vielä tehdä niihin nimilaput ja sitten pääsen ripustamaan lauantain sukukokousta varten niitä esille.Tulin siihen tulokseen, että en pese niitä nyt. Pesen sitten ennen kun annan niitä eteenpäin. Jos ne nyt on jossain näytillä vähän aikaa niin saa sitten puhtaana eteenpäin.

Tätä viimistä peittoa tikkasin taas monta monta monta tuntia. Lähti kuvio vähän lapasesta...


Tästä keskiosasta tuli vähän joku 70 luvun psykedeelinen taideteos.


Reunaan tuli pikku taimia.


Takapuolelle ei riittäny ihan kokonaan kukkakangasta, joten jatkoin vihreällä palasella. Kukkakangaskin on koostettu useammasta palasta.


Tässä näkyy kuvio vähän paremmin. Kehystin keskiosaa neljällä suoraompeleella. Siinä onkin vähän vielä harjoteltavaa... Aurinko on kiemurakeskustainen ja ympärillä on jotain ohutta yläpilveä. Tai ehkä toi kuvio on jotain ukkospilveä. Aikaa ja lankaa siihen meni ainakin ihan sairaan paljon. Tässä taas tuli tehtyä vähän turhan pientä kuviota. Meni peitto vähän lättänäks. Noh, pitää ens kerralla koittaa tehdä isompaa. 


Tässä näkyy reunataimet, kehys ja keskustan kiemurat.


Oranssinkin peiton sain kehystettyä.


Koitan muistaa ottaa kameran mukaan taidenäyttelyyn. Nyt on pakko hengähtää.

2 kommenttia:

  1. Hienot peitot! Upeat ikkaukset ovat lähteneet lapasestasi tosi riemukkaille reiteille. Menestys on taattu tilkkutyönäyttelyssäsi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Katsotaan mitä kommenttia tulee.

    VastaaPoista