lauantai 23. elokuuta 2014

Uusia leluja - minulle

Kävin tänään ostoksilla Tampereen Poppanavakassa. Sielä on nykyään isot tilat täynnä kankaita. Se jatkaa Tritexin trikoomyyntiä puuvillakankaiden lisäksi. Ai että kun oli kaikkia herkullisia trikoita. Niihin en tällä kertaa sortunut. Nyt musta on tullu virallisesti tilkkuilija... Ostin leikkurin, alustan ja viivottimen.


Pakkohan niitä oli sit heti kokeilla. Siistin vähän pikkupeittojen reeunoista jääneiden ylijäämäpalojen reunoja.


Ja sitten sommittelin vähän, että kuinka monta erilaista neliöö saa tehtyä neljästä kolmioneliöstä. En tiiä mitä näistä tulee, katotaan nyt.


Arvaatteko mitä näistä tulee. Tässä ja seuraavassa kuvassa on mun tän päivän kangasostokset. Näiden lisäks ostin vielä ameriikan vanua. Kuningatarkokosen palan Hobbsin 80% puuvilla, 20% polyesterivanua. Kokeillaan nyt kun sitä on niin monessa jenkkiblogissa käytetty.


Näille ei ole vielä varsinaista projektia määritelty, mutta ostin, koska ne oli hauskoja.


No arvakkaas mitä tästä sit tulee? Prisman elukkaosastolta hain pari pussia kauraa.


Siitä tulee joululahjoja. Pipityynyjen täytettä. Tässä on neljä valmista pipityynyä. Mulla oli valkasematonta puuvillaa sen verran, että sain pussit tehtyä. Ompelin keskelle sauman, niin että kaurat ei valu vaan toiseen päähän. Kokeilin heti ekaa lämmittää mikrossa ja kyllä se vaan toimii.


Pariin sain tehtyä jo tyynyliinatkin. Ajattelin, että näin ois parempi, kun päälimmäisen kankaan voi sit välillä heittää pesuun. Nää on halpoja tehdä, jos kaipaatte joululahjavinkkejä. Voi käyttää myös sängyssä varpaiden lämmittimenä. Kunhan ei käräytä mikrossa liian kuumaksi. 


Muksut on nuhassa ja mulla on kurkku kipee. Saa nähdä selvitäänkö pelkällä syysflunssalla vai ilmaantuuko vielä niitä rakkuloitakin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kaurapussi-ideasta! Hyvän leikkurin + muut välineet olet ostanut, kohta huomaat, ettei saksiin ole enää paluuta. Jämätilkkutyösi on pirteä!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! Ideat kiertoon vaan :) Toivottavasti nuo uudet lelut kestää vielä pitkään...

    VastaaPoista