tiistai 5. elokuuta 2014

Mä vaan ihan äkkiä teen: bodista paita

Pikkukakkosella ei oo kauheesti nyt vaatteita. Sillä on ollu käytössä pikkusolun lyhythihaset bodit, joita on ehkä 6 kpl (ja ainakin puolet on pinkkiä/vaaleenpunasta). Aikasempina kesinä ei oo ollu tarvetta ihan kauheen monelle... Sen lisäks on käytössä muutama kohtalaisen isokokonen t-paita. Mulla on lojunu pitkään työhuoneen tuolilla pikkusolun valkonen bodi, johon joskus sillon ompelin rimpsuhameen. Rimpsu oli kiinni ompelukoneen jousto-ompeleella, eli sillä kolme kertaa ees taas sika pientä pistoa -ompeleella. Sitä ei saanu siististi purettua, joten sakset viuhu. Ajattelin sit tehdä siitä bodista edes paidan, niin on yks rätti lisää lattian pyyhintään. Pikkukakkonen siis siivoaa ryömimällä erittäin tehokkaasti meidän lattiaa päivästä toiseen. Kohta viritän sen vaatteisiin oikeesti jonkun mikrokuituliinan tai kosteen rätin. Lapsityövoimaa?

Leikkasin siis bodin alaosan pois ja laitoin tilalle aika leveän kaistaleen trikoota. Paitaosuus kuvassa loppuu siis vihreään kankaaseen. Vaippanakin sattuu olemaan sienivaippa. (Aika söpö vaippa kylläkin.)Tässä vaiheessa mallinukke alkoi käydä käsiksi kameraan. Kuvakulmat on just niitä mistä kerkesin ottaan kuvat.


Tällänen jäi bodista jäljelle. Jos laittais tähänkin vyötärökaistaleen niin sais alhaalta avattavat pikkuhousut. Pitäsköhän? Säästyis pujottelulta vaipanvaihdossa. Pikkuhousuja on käytössä yleensä sen takia, että niiden alta poika ei saa revittyä vaipan teippejä auki...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti