keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Eurokankaissa on eroja

Pääsin tässä viime viikonloppuna käymään toisessa Eurokankaassa, kuin siinä jonka lähellä asutaan. En menny kovin suurin odotuksin, mutta voi mikä ero voi saman ketjun kaupoissa olla. En tiedä onko osittain kyse kankaiden asettelusta, että niitä toisesta löytää paremmin, vai onko todella tarjonta niin erilaista. Tuli mieleen, että taidan asua sen surkeimman (mun makuun) eurokankaan kupeessa... Palalaarissa oli aivan eri tarjonta, ja suurimmaks osaks myös rullilla.

Koitin vähän hillitä itteäni. Ois kyllä ollu paljon enemmänkin ostettavaa. Alimmainen kukkakuvio ja päälimmäinen sinapinkeltanen on ostettu tarpeeseen, muuten valkkasin vaan mielestäni hienoja kankaita. Sattu jotenkin näköjään punasta ja turkoosia... Yks valkonen kukallinen on vielä pesemättä ja se ei päässytkään näköjään tähän kuvaan... Näistä ainoastaan toi paisley kuvioinen on rullalta, muuten palalaarista.


Tässä tämän hetken ompeluvaihe. En oo kyllä ihan kauheesti ehtiny ommella, kun viihdetoimiston palveluja on vaadittu parina päivänä aamusta iltaan. Mutta tässä siis ketjuun ommeltuna 80 palaa. Nyt ne menee toista kertaa koneen läpi ja toivottavasti ne on sitten kolmioita... Mukamas leikkasin tarkasti, mutta ihan kaikissa palasissa en sit onnistunukkaan. Katotaan nyt saanko vauhdissa sävellettyä oikean kokosia blokkeja.


Tässä vielä kuva mun valmistuneesta maalausprojektista. Nää kalusteet oli ikean perus puunväriset ennen. Ostin yhden pienen (1 dl) purkin keltasta ja yhden purkin valkosta Tikkurilan helmi maalia. Ne sekottamalla yhteen tuli tällänen tipunkeltanen... Kahdesta purkista riitti just pariin kertaan nää kalusteet. En tosin jaksanu tuoleja maalata alapuolelta toista kertaa. Ajattelin, että laitan nää pikkusolulle ja siirrän sen huoneesta valkoset kalusteet pikkukakkoselle. Pistin nää kuitenkin varastointitarkotuksessa pikkukakkosen huoneeseen mammakerhon tapaamisen tieltä pois. Siinä huomasin, että eipä tää keltanen näytä hassummalta sinisessä huoneessa. Taitavat jäädä paikalleen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti