sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kotosalla

Täälä se aika vaan matelee eteenpäin. Yhtään pistoa, tikkiä tai silmukkaa en oo tehny viime torstain jälkeen. Mr. solu on edelleen matkalla ja meikäläisen viihdetoimiston ohjelmisto on loppuun kaluttu. Tänään viimeisenä yrityksenä vein muksut metsäretkelle. Mentiin siis lähimettään syömään välipala. Ja mettään meneminen siis tarkotti pururadan vartta, koska sinne pääsi vaunuilla.

Tossa me istuttiin. Heitin pepun alle vaunujen sadesuojan. Siinä päällä istuin kyllä vaan minä. Pikkusolu ei malttanu istua ja pikkukakkosen heitin mättäälle vaunukopassa. En uskaltanu päästää sitä vapaasti ryömimään tonne varvikkoon. Tiä mitä sieniä se sieltä ois löytäny... Muutenkin matkalla tähän paikalle näytti siltä, että sieniä todellakin on nyt paljon. Meillä oli eväänä puolukkapuuroa ja muutama muumikeksi (koska oli erikoistapaus).


Kun saatiin syötyä niin tempasin pikkukakkosen "kelkassaan" takasin vaunun runkoon kiinni. Siinä tuli sellanen löyhähdys, että tultiin sitten suoraa tietä kotiin. Kotona varikolla ei ollukkaan mitään vaihdettavaa. En tiiä sit missä koiranläjässä istuttiin... Noh, ihan kivaa oli.

Nyt pikkukakkonen on kuumeessa ja sillä on vissiin silmätulehdus. Huomenna siis kökötetään sisällä, eikä mennä edes perhetuvalle. Kääk. Toivottavasti poju ei oo ihan pelkkää kitinää tai sitten meikäläisen selkä ei saa armoa... Pitänee kattoa kantoliina johonkin käden ulottuville.

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä haasteellista toi mukuloitten viihdyttäminen. Kesälläki olin yhtenä päivänä viäny mukulat mettään ja järjestäny herkuttelua huvimajaan, popcornit ja kaikki. Sit Ässä kehtas kitistä, että ko hänen elämäns on niiiin tylsää. Multa pääsi poru ja mukulat katteli suut auki.
    Toivottavasti siälä ei nyt oo kovin pahat kitinät. Paranemista pikkukakkoselle.

    VastaaPoista
  2. Ja toi on niin tuttua toi, että poru pääsee sitten kun kameli katkeaa. Itelle on vaan helpompi yleensä keksiä jotain "erikoisempaa" viihdykettä, kun sitä perus lattialla istumista ja kellon kattomista... Kitinät on melkoset, mutta siitä saan syyttää itseäni tällä kertaa...

    VastaaPoista