sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Statuspäivitys

Olen edelleen kipeä. Pikkukakkonen on jo vähän parempi; silmätulehdus on hoidettu ja kuumekin vaikuttaa häipyneen. Se ei kylläkään suostu syömään käytännössä mitään ilman taistelua. Taistelullakin vaan vähän. Toivottavasti tää on vaan nopee vaihe. Syömättömyyden lisäksi, ehkä jopa siitä johtuen poika heräilee yöllä huutamaan. Toissayönä siitä ei tullu loppua millään ja mä päädyin kärrään sitä vaunuissa ulkona kolmen-puol neljän aikaan aamuyöllä. Vähän väsytti päivällä. Toivottavasti yöhuutokin on nopea vaihe.

Tauti kypsyttää. Oikein tosissaan ottaa pannuun nyt, kun ei meinaa millään mennä ohi. Ens viikolla pitää taas pyörittää viihdetoimistoa entistä enemmän, kun perhetuvalle pääsee aikasintaan torstaina. Lisäks mummi on tän viikon pois pelistä. Noh, ehkä vietämme aikaa sään salliessa hiekkalaatikossa.

Käsitöitä oon tehny tosi vähän loppuviikon ja viikonlopun aikana. Oon tikannu peittoa, mutta se vaan ei tunnu valmistuvan.

Olen edelleen myös työtön. Eivät ilmottaneet mitään perjantaihin mennessä, vaikka niin luapilivat. Vähän huonolta vaikuttaa.

No mutta; toivon parempaa ensi viikkoa niin itselle kuin kaikille muillekin.

2 kommenttia:

  1. Joo, parempaa viikkoo sulle. Kurjalta kuulostaa, paranemista. Toivotaan että yöhuudotkin loppuu pian.

    VastaaPoista
  2. Viimeyö meni jo ihan hyvin. Aamumaidot vasta kuudelta... Ruokakin on tänään jo pikkuselle maistunut ihan kohtalaisesti. Oma lusikka käteen niin harhautuu syömään... Toivotaan, että tämä pysyy...

    VastaaPoista