sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sunnuntain surauttelut

Sain tänään ommeltua valmiiksi ensimmäisen osan joulupeiton toteutuksesta. Tadaa.


Ompelin punaset kehykset koko hommalle, että saan sitten helposti kantattua peiton lopuksi. Ei tarvii varoa noiden joulutähtien terälehtiä... Tiedän, että ton tähtikuvion ois voinu ommella paljon helpomminkin, mutta mä halusin, että noi terälehdet on yhdestä palasta. Se toi vähän haastetta hommaan. Tikkaan ne ympäri ojassa (ainakin siis suunnittelen niin) niin sitten ne näyttää joulutähdiltä myös nurjalla puolella. Tyhjään keskiosaan tulee raakareuna-applikaatio. Kiinnitys tapahtuu siis tikatessa. Siitä sitten myöhemmin. Nyt pitää keksiä taustakangas, että pääsee tikkaamaan.

Ompelin tänään myös pari tyynyliinaa pipityynyille. Nyt näitä on ihan hyvä kasa valmiina paketoitavaksi.


Suunnitelmana oli, että kun nämä hommat saan tehtyä niin vaihdan tikkausjalan takasin koneeseen. Pikkumiehille oli kuitenkin niin ankeat juhlavaatevalikoimat kaupoissa, että joudun varmaan tekemään itse. Tarviin varmaan normipaininjalkaa siis jonkun rusetin ompeluun vielä... Tikkaukset saa odottaa taas hetken pidempään. Ei mulla nyt ookkaan kun kolme peittoa tikattavana...

Onks paha jos toivoo, että ois jo ens perjantai iltapäivä? Pitkä viikko edessä... Pitäkäähän peukkuja, että saan puhelun työhaastatteluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti