tiistai 2. syyskuuta 2014

Villahaalarit tähtimerinovillasta

Tänään sain hetken ompeluaikaa. Päätin käyttää sen villahaalareiden ompeluun. Myllymuksujen tähtimerinovilla näki siis sakset erittäin läheltä. Tässähän nämä nyt ovat. Tuli sopivan reilut, että menee varmasti koko talven. Kaulus olis pitäny vetää vähän kireemmälle. On kuitenkin semmosen askartelun takana, että en sitä ala purkaa ja korjata. Menköön näin. Eipähän ainakaan kiristä. Mä kyllä tykkään tästä oranssista tähtikankaasta. Onneks tilasin.


Vetoketjua varten jouduin riisumaan ompelukoneen peitontikkausvälineistöstä. Tikkaus on edistynyt jonkun verran, pääsin ekaa osaa jo yli puolen välin. Vielä sitä kuitenkin on paaaaljon jäljellä ja taustaksikin pitäis jotain keksiä. Taidan kuitenkin hetkeks jättää tikkauksen odottamaan ja kokeilla yhtä uutta blokkia kun on perus paininjalka taas paikallaan. Kun vaan tästä ehtii...

2 kommenttia:

  1. Vau, hiano villahaalari! Mulla alkaa tänään valkeakoskiopiston ompelu, jos vaikka opettelis siellä ompelemaan vetoketjun oikeeoppisesti. Multa kun ne ei onnistu noin nätisti. :-)

    VastaaPoista
  2. Vitsit kun sää jaksat käydä noilla kursseilla. Jaksasin määki... En oo saanu aikaseks. Mä opettelen yleensä asiat kantapään kautta. Niin myös vetoketjun ompelun... Mutta kappas vaan kun nykyään se jo sujuu. Onneks lapset on armollisia mun tekemiä vaatteita kohtaan. Vielä.

    VastaaPoista