sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Siivoussunnuntai

Niinhän se viikko on taas vierähtäny. Enkä oo saanu valmiiks mitään. Pikkusolun päikkyilyt on menny ihan hyvin. Tosin, ne ei ehkä oo osannu antaa sille tarpeeks ruokaa, kun se pyytää aina syötävää heti kun tullaan kotiin. Se syö tällä hetkellä aivan valtavia määriä. Enemmän kun minä, ja on kuitenkin aika paljon pienempi. Taitaa olla joku kasvupyrähdys menossa... tai massakausi.

Pikkukakkonen on löytäny mun sukkalankalaatikon. Sieltä se tulee vähän väliä kerät käsissä ja hokee kirkkain silmin, että paalo, paalo. Siis pallo. Paitsi ettei oo. Eikä niitä sais sieltä hakea... Tänään sato vettä, mutta pistin muksut silti ulos, kun yritin siivota sisällä. Mr. solu hakkas mattoja tihkusateessa ja muksut leikki vesirännillä. Niiden leikki oli sellanen, että otettiin vettä hiekkalapioon ja sit juotiin se siitä... nam. Pikkukakkonen oli kyllä eilen mummolassa vedellyt jotain vähän miestävahvempaa tuoretta "kevät"multaakin kitusiinsa. Ehkä tää sadevesi rännistä oli sitten hyvää palanpainiketta. Tänään päivä sujahti loppuun siivotessa. Välillä sitäkin siinä siman lomassa.

Keskeneräsiä töitä on muutama ja ideoita tietysti laatikollinen odottamassa. Oon koittanu edistää paria juttua. Sain valmiiksi vihdoinkin nämä karhunkäpäläblokit pikkukakkosen seuraavaan tilkkupeittoon. Tasottamatta ne vielä on, mutta sitä voin tehdä hiljaseen ilta-aikaan. Ja voin kyllä kertoo, että seuraavaa projektia, johon tarvii paljon noita puolikkaita neliöblokkeja (Half Square Triangles), mietin kyllä tarkkaan. Ei oo ollenkaan mun homma trimmailla niitä sataamiljoonaa oikeen kokoseks.

Ompelukonekin piti siivota tänään, kun se alko nikotteleen mulle. Pölyjen siivous taas autto kivasti ja se kehrää jälleen. Onneks opettelin vähän ite sitä putsaan. Ei kyllä ois kiva viedä huoltoon parin kuukauden välein.


Sukkaparikin on tuloillaan. Hitaasti mutta varmasti. Tulee taas varalaatikon täytettä, jos joku vaikka sattu tarviin.


Toivottavasti ensi viikolla jotain valmistakin. Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyvät värit noissa blokeissa! Etenkin tuo pallollinen kangas on taas niin ihanaa. Karnaluksein kankaat, joita ostin oli hinnoiltaan 3,20 - 9,90 m. Eli hyvin edullisia.

    VastaaPoista
  2. Kivat kankaat karhunkäpälissä. Aina ei tule valmista, mutta vähän kerrallaan etenee kuitenkin.

    VastaaPoista