tiistai 26. helmikuuta 2013

Nappikortteja

Oon törmännyt viimeaikoina useampaankin napeilla koristeltuun korttiin. Oli sitten pakko toteuttaa oma visiokin aiheesta. Tämä on ollut hautumassa jo jonkin aikaa. Meni taas hommat vähän överiksi. Ekan kortin sain tehtyä ihan omalla nappikokoelmalla, mutta seuraaviin piti hakea täydennystä sekä äidin napeista, että Sinellistä. Jostain syystä en kauheasti tykkää Sinellistä, mutta tulipahan taas käytyä. Tässä taas yksi keino kierrättää turhia nappeja. Tosin, mustille napeille en ole vielä keksinyt kierrätysaihetta, vaikka voi ne nappikukat olla kai mustiakin. Mitä värillisempää sitä parempaa. En enää ikinä heitä yhtään nappia pois. Sitä voi vaikka joskus tarvita. Eipä niitä kyllä ole heitetty tähänkään mennessä, mutta nyt en ainakaan.


Itse ompelin napit kiinni (liimauksen jälkeen), että kukkiin tuli näyttävämpi keskusta. Suosittelen ompelua, koska liimaus ei välttämättä kestä. Riippuu tietty kuinka päin napin asettaa jne. Ompelin myös kukkien varret. Meinasin kokeilla koneella ompelua, mutta olin jo ekaan korttiin kiinnittänyt napit niin en sitten enää viitsinyt. Käsinkin tuli hyvää jälkeä, merkata voi näköjään pahviakin (ei mennyt taaskaan hukkaan pöytäliinan teossa opitut pistot). Lisäilin nappien sekaan pieniä helmiä täydentämään kokonaisuutta. Tässäpä näitä nyt vaikka kevään ja kesän juhliin.

Nyt on vähän askartelut joutuneet taas takapenkille. En oikein saa tehdä päivisin mitään, ja iltaisin ei jaksa. Mukulaa ei voi enää jättää hetkeksikään vahtimatta ja toisaalta en myöskään saa istua esim. sohvalla. Pitää istua lattialla tekemättä mitään, että minun päälle voi kiivetä. Elämä kiipeilytelineenä ei ole kovin stimuloivaa, mutta sitäkin hermoja raastavampaa. Illalla tekeekin sitten vain mieli koomata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti