torstai 21. helmikuuta 2013

Uusia vaippoja

Jaahas. Oon nyt pakertanut pari iltaa uusia vaippoja ja vielä(kin) niitä on ompelematta. Aivosolua ei taas kiinnosta yhtään tämä homma, koska siinä ei ole juuri haastetta. Muuta kuin että ne saa tehtyä. Oon  koittanu vaiheistaa tekemisen, eli teen useampaan vaippaan samaa juttua ja sitten taas jotain toista juttua. Silti tässä kestää kauan. Ihme nypertelyä, vaikkei oikeesti ees oo. Ehkä mä vaan luulen, että oon käyttäny näihin paljon aikaa, vaikka todellisuudessa parina iltana pari tuntia ei vielä ole kovin paljon.

Tässä niitä nyt on. Pinkistä puuttuu molemmat pesupehmotarrat ja toisesta lammasvaipasta toinen pesupehmo. Yksi vaippa on muuten ommeltuna, mutta siivekkeet ja tarrat puuttuu ja 3 vaippaa on vielä kokonaan ompelematta, joskin leikattuna (mikään näistä ei siis kuvassa). Tarra loppui, pitää mennä ostamaan lisää pikapikaa. Ja lähinnä tarrasta loppui tuo pehmopuoli, jota menee aivan kauheasti noin leveisiin vaippoihin. Oh well, kyllä ne hintansa tienaa. Väriyhdistelmät on kuin suoraa karmeimmalta 80 luvulta, mutta nää onkin vaippoja. Noita sienivaippoja saikin enää 2 siitä kangaspalasta ja paljon jäi hukkapalaa. Nyt on kai sit pakko tehdä niitä siteitä.


Tarvii sitä tarraa käydä hakemassa senkin takia, että nyt käytössä olevista vaipoista osasta tarrat alkaa oleen jo tiensä päässä. Kyllä se 100 pesua vaan niihin kerryttää kaikenlaista. Ei kyllä varmaan tarvii vaihtaa kuin koukkupuoli. Pehmot varmaan menee edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti