sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Valmistuneita

Tänään oli aika saattaa päätökseen pari keskeneräistä hommaa. Täs ois nyt tää virkattu villatakki. Sitä pitää varmaan vähän kostuttaa ja venyttää, kun on vähän lyhyt mutta levee. Pikkusolu vaan repii sitä pois päältä, joten saa nähdä paljonko käyttöä tulee.


Viimiset isot vaipat. Tänään otettiin nämä käyttöön. Pienemmistä vaihdoin saman tien muutamasta kiinnitystarrat. Oli eilen illalla pesussa ja nyt sain ne heti puhtaana ja korjattuna varastoon. On sit valmiita käyttöön seuraavalle, joko (mahdolliselle tulevalle) omalle tai jonkun toisen mukulalle. Nyt on valtava määrä imu- ja vaippakankaita saatu pois varastoista. Jes jes.


Toimimaton tekninen paita päätyi kuteiksi. Eihän niitä paljon tullu, mutta kai ne johonkin väliin mahtuu. Katotaan nyt koska sit mattoja tulee taas värkättyä, mut sitten kun inspis iskee niin kuteet pitää olla valmiina.


Tämän kuvan ajattelin omistaa erityisesti Maijalle. Sulla tulee näitä kans aina yllättäen ja pyytämättä...


Taisin jossain vaiheessa mainita, että pikkusolu on oppinut karkaamaan vaipanvaihtopisteeltä. Noh, nyt se on oppinu karkaan myös potalta. Onneks ei ollu potassa pissaa... Oli siis lähtenyt potalta lätkimään ja kipannut kakat mennessään. Onneks ei myöskään liiskannut kikkareita mennessään. Tän jälkeen se on jo pari kertaa karannu kaatamatta pottaa. Toi matto täytyy varmaan kohta pistää odottaan pesua. Siihen on meinaan jo muutama aikasempikin vahinko käyny.

Suunnitelmia uusiin projekteihin oon jo hautonut ja osittain jo piirtänytkin muistiin. Katsotaan nyt sitten mitä seuraavaksi ehdin toteuttaa. Tänään kyllä siivosin ompeluhuoneen vaipparäjähdyksen jäljiltä ja imuroin koneet ja kaikki. Kiva sit alottaa seuraavaa settiä. Ajatuksia hautoessa ehtii sitten ehkä taas edistää pöytäliinaprojektiakin...


1 kommentti:

  1. Hehee, loistavaa! :-D Määki siivosin taas tännään kakkaa mattolta, onneks Koo ei kans kerinny liiskaamaan.
    Villatakista tuli hiano!

    VastaaPoista