tiistai 7. toukokuuta 2013

Ideoita?

Kuulkaas ny lukijat. Tää on blogi, eli kommentoikaa. Varsinkin nyt. Tarvitsisin ideoita aikuisen lahjaan. Mielellään jotain kierrätystä, mutta vähintään jotain itsetehtyä. Tällä kertaa kohteena olisi nainen, about 50 v, joka tykkää ainakin luomusta, valkoisesta ja kotimaisesta, sekä viettää kaikki kesät mökillä.

Aikaisemmin kyseinen henkilö on saanut minulta mm. tumput ja sytykeruusuja. Tähän mennessä olen miettinyt:

-villasukat (niitä menee aina, pitsiset valkoiset vielä ehtisi vääntää)
-esiliina (nyt on vähän huonosti sopivaa kierrätysmateriaalia aivan heti käsien ulottuvilla, verkostoista voisi löytyä)
-ovikranssi (jotain kierrätyskangas tai sanomalehtisettiä ehkä)
-kirjottu liina (ehkä liian isotöinen tähän hätään)
-reseptikirja useamman ihmisen (siis lahjaan osallistuvien ihmisten) parhaista resepteistä koristeltuna leikekuvilla ja ehkä laminoituna, että voi uittaa keittiössä

Matto on liian iso, patalappua ja pöytäliinaa on saanut muualta aikaisemmin. Finanssipoliittisista syistä haluaisin osallistua lahjaan ajallani ja taidoillani, en suoraa rahalla. Lapsille kyllä löytyisi heti valmiina esim. pussilakanaa ja ruokalappua, isommille vaikka trikoopipoa, mutta aikuiselle onkin vähän hankalampaa. Vaatteita en ala aikuiselle yllätyslahjaksi ommella. Eli siis, ideoita tiskiin, pliis! (tulipa runollista) Kaikki hulluimmatkin tekstinä arkistoon, tiedä mitä niistä sitten myöhemmin voi toteuttaa tai johtaa.

P.S. Vitsi on päivitetty kiitos- postauksen loppuun...

P.P.S. Ei se kamera seurannut mua tänäänkään sinne kangaspuiden ääreen. Ehkä ens kerralla sit.

2 kommenttia:

  1. Meijän äiti sano, että sillä on nykyään tapana viärä aina hedelmiä jos joku täyttää vaikka 50 tai 60. Sen ikäsillä ihmisillä on yleens jo kaikkee, syätävä ei lisää materian määrää. Ovat kuulemma aina tykänneet lahjoistans.
    Mun ehrotus sulle on semmonen, että etti jostain piäni siävä pajukori, spraymaalaa se valkoseks ja ehkä jopa ompele siihen sisälle joku nätti vaalee kangasvuori. Sit ostat siihen jottain nättejä luamuhedelmiä. Enimmäkseen semmosia mitä ei oo pakko heti syärä, vaikka appelsiineja ja omenoita. Ja sit lisäks semmosia vähä erikoisempia.

    VastaaPoista
  2. Mä oon kans harrastanu noita syötäviä lahjoja, lähinnä suklaan muodossa. Kukkaset on kans hyviä, varsinkin leikkokukat, kun ne kuolee aikanaa ja ne voi sit heittää pois. Kaikki pieni turha on turhaa.

    VastaaPoista