keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hanskat - ihan liian mones versio

Ne ekat pul hanskat, mitkä tein pikkusolulle, ei ollu ihan priimat, joten koitin tehdä uudet. Meinas jo tatti kasvaa ottaan, tai oikeestaan kasvokin jo moneen kertaan kun näitä väsäsin. Jotenkin vaan aina tuli liian pientä tai väärän mallista, pul kangas sinkoili saumurissa sinne tänne eikä menny siististi jne. Tänään aamulla, tietty just ennen kun piti mennä pihalle, koitin punnertaa tumppuja valmiiks.

Tässä ne ny sit o, tadaa.


Voitte uskoa, että pul palalaarini on ehtynyt huimaa vauhtia. Näihin tarvittavat palat on kuitenkin melko isoja, toki mä oon säästäny todella pienetkin palat varmuuden vuoksi. Mutta siinä siis syy, miksi kaikki osat on eri kuosia... Näihin kintaisiin tein vuoren vanhasta trikoopaidastani. Ajattelin, että sormituntuma hiekkalaatikolla ois parempi kuin fleecessä. Nyt alkaa jo oleen sen verran lämminkin, että se fleece ois ehkä ollu turhan hiostava. Reuna on nyt vaan saumurilla vedetty, kun en oikein keksiny mitä muuta siihen tekis. Nää on sen verran pitkät, että en viittiny enää resoria laittaa, enkä uskalla viimeistä tuplaneulaani uhrata just tähän hommaan. Katsotaan nyt jääkö tollasiks, vai keksinkö jotain. Ois mulla kyllä joustokanttia laatikossa... tosin siihenkin tarvii sen tuplaneulan. Eniveis... laitoin about ranteen kohdalle kuminauhalenkin, kun en jaksanut mitään tarrakikkailuja. Niitä pitää pikkusen vielä kiristää, muuten toimi hyvin. Tällä kertaa myös ompelin muutamalla pistolla vuorikankaan kiinni peukalon ja sormien päästä. Ei sitten tarvii aina pujotella sitä uudelleen kun eka vauhdilla nappaa kintaat pois kädestä.

Ulkotesti meni vallan mainiosti. Tänään oli vaan niin kylmä tuuli, että vaunulenkillä sitten meinas sormille tulla kylmä. Onneks haalarissa on niin pitkät hihat, että menee kädet kokonaan niihin sisään. Ihan tyytyväisenä pikkusolu hypisteli näillä pikkukiviä sen aikaa kun sai maassa istuskella. Voi olla, että en hetkeen yritä uutta versiota tehdä. Sitäpaitsi, uusiin versioihin pitäis varmaan sit tilata lisää pullia.

Muuten vappu onkin sujahtanut ulkoillessa. Kävin hakeen lidlin tarjouksesta puutarhasaksia ja niitä testailin tänään. Kyllä on hienoa leikellä hyvillä saksilla. En tiiä kauanko ne kestää, mutta ainakin tänään kesti. Vetetlin sitten innosta pinkeänä melkein kaikki puskat tontilta matalaksi. Ehkä vähän myöhään joillekin lajeille, mutta luotan siihen, että ne selviää. Ei mun peukalo mitenkään tummanvihree oo, mutta toivottavasti se nyt ei ihan mustakaan ois... Nyt vaan pitää keksiä miten ne kaikki risut havittää siististi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti